PAKROVIMO VAIZDAI
Sportas Ir Pramogos

Žvejybos Pirštinės UV Apsauga, Pirštinės Vyrams, Kvėpuojantis Anti-Slip Touchscreen Ledo Šilko 2 Pirštų Pirštinės Musė Fotografija

(0 Atsiliepimai)
€31.02 €8.37

Žymos:

Prekės kodas:t13175

Apsaugoti jūsų rankas nuo saulės su šios žvejybos pirštines.Jie yra pagaminti iš aukštos kokybės medžiagos, pralaidžios orui ir patogūs.Jūs galite dėvėti juos, lauko laisvalaikio veikla, nedarant poveikio savo kasdieniam gyvenimui.Jie lengvai nuplaukite ir nusausinkite.Palm yra puikus anti-slydimo poveikį, siekiant padėti jums .

Medžiaga: nailonas + ledo šilko

Svoris: apie 24g

Dydis: S dydis: tinka palmių plotis 7-8cm; L dydis: tinka palmių plotis 8-10cm

Savybės: Ledo šilko medžiagos, dilimui ir dėvėti, atsparus, nepirštuotos dizainas

Sąrašas:

1*apsaugos nuo saulės žvejybos pirštinės

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Švelni medžiaga: Ledo šilko audinys, aukštos kokybės medžiagos, suteikia šiuos žvejybos pirštinės švelnus ir odos draugiškas touch, ir leidžia jiems būti išplauti ir išdžiovinti lengvai, bet kokiu oru.

2.Dviem pirštais dizainas: Su dviem pirštais dizaino, šios žvejybos pirštinės leis jums lengvai prieiti prie jūsų telefono, fotoaparato arba žvejybos įrankių, neatsižvelgiant juos išjungti.

3.Puikus kūrinys: dėl aukštos temperatūros dažymo procesas ir išskirtinį apdailos, šios žvejybos pirštinės nėra lengva sugadinti, arba išnyks.Galite plauti juos dažnai ir mėgautis savo ilgalaikį našumą ir kokybę.

4.Voras juostele saugiai laikykite: palmių žvejybos pirštinės yra ypatingas modelis, kuris sukuria daugiau trinties ir padeda jums laikyti meškere tvirtai.

5.Platus programas: Jie turi aptemptas tinka ir apsauginė medžiaga, kuri neleidžia jūsų rankas iš vis šalta ar sužeisti.Jie taip pat yra pritaikomos kitos lauko sporto, pavyzdžiui, važinėti dviračiais, žygiai, alpinizmas, ir daugiau.

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių