PAKROVIMO VAIZDAI
Kempingas & Žygiai

Šildomi Vidpadžiai Koja Šiltesnis Žiemą Šilumos Vidpadžiai USB Įkraunamas Elektrinis Šildymas Vidpadžiai USB Elektrinis Pėdų klimato Atšilimo Padas

(0 Atsiliepimai)
€8.68 €5.90

Žymos:

Prekės kodas:t12512

Kulka Taškų:

1.Novatoriškas Šilumos Technologija: Žingsnis į ateitį su mūsų Šildomi Vidpadžiai.Su integruojant liejimo procesas ir pažangiausios šildymo technologijos, šie vidpadžiai pasiūlyti vienodą šildymo didelėje teritorijoje.Lengvai prijungti per USB kabelį ir mėgautis šiltas, patogus kojų visą dieną.

2.Pritaikyta Komfortą: palengvinti "PASIDARYK pats", sumažinti šių šildomi vidpadžiai į jūsų pageidaujamą dydį naudojant dydis sumažinti linijas sąlyga.Batų dydis diapazonas yra nurodytas vidpadžio, todėl jį lengva gauti puikiai tinka jūsų batai ir kojų.Mėgaukitės šiluma ir komfortu šaltesnis sąlygas, su lengvumu.

3.Patogus Valymas: Patirtis komfortą, kaip niekada anksčiau su mūsų įkrovimo šildomi vidpadžiai.Featuring pažangi kaitinimo technologija, jie suteikia trumpąją šiluma jūsų kojų.Greitai džiūsta, lengva valyti su šepečiu, jie turi turėti šaltas oras.Išvengti kištuko į vandenį geriausių rezultatų.

4.Atsisveikinti su šaltomis Kojomis: Buvimo jaukus su mūsų top-of-the-line Šildymo Vidpadžiai.Visiškai su pilna vidpadis šildymo technologija, kuri pasiekia 40-55 ℃ net kambario temperatūroje, jums niekada šalta, ir vėl.

5.Didžioji Naudojimas: Patirtis idealus šilumos ir apsaugos su šių šildomi vidpadžiai per slidinėjimo ir kiti lauko sporto.Nuolatinė šilumos apsaugo nuo šalčio ir nušalimas, užtikrinti komfortą ir saugumą ant trasos ar takai.

Specifikacija :

Produkto pavadinimas: Šildomi Vidpadžiai

Spalva: Oranžinė

Temperatūra: nuo 40-55 ℃

Produkto savybės: Cuttable, visi vidpadžiai sukurti šilumos

Šildymo plotas: vieną gabalą, šildymo

Įtampa: 5V

Medžiaga: Super soft audinio, PU padas

Dydžiai: 36-38, 39-40, 41-42, 43-44

Pastaba: Išskyrus mobiliojo maitinimo šaltinis

Pakavimo Sąrašas: Šildomi Vidpadžiai * 1 pora

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių