PAKROVIMO VAIZDAI
Kempingas & Žygiai

Lietaus Statinės Akių Dangčiai, Vandens Surinkimo Kibirai Lapų Filtrai Ekrane Apima Lietus Barelių Užskaitos Ekranas su Raišteliu kempingas

(0 Atsiliepimai)
€8.00 €3.92

Žymos:

Prekės kodas:t23572

Savybės:

Patogus vandens surinkimo: sodo lauko vandens surinkimo kibirą net apima yra patogus įrankis, kuris gali padėti vartotojams rinkti lietaus lauke.Ji gali veiksmingai vadovas lietaus į kolekcijos kibirą, todėl jį patogu naudoti vėliau.

Vabzdžių ir šiukšlių prevencija: Šis produktas turi akių padengti dizaino, kad būtų galima išvengti vabzdžių, lapų ir kitų nešvarumų patekimo į vandens kolekcijos kibirą, išlaikyti vandenį, valo ir mažina valymo darbai.

Patvari medžiaga: Pagamintas iš patvaraus poliesterio pluošto medžiagą, jis turi gerą UVresistance ir patvarumo, ir gali atlaikyti ilgalaikį naudoti lauko sąlygomis.

Reguliuojamas dydis: dydis akių apimti galima reguliuoti, kad tilptų įvairių dydžių vandens kolekcijos kibirai, todėl patogu vartotojams įdiegti ir naudoti pagal savo faktinį poreikį .

Be to, sodo ir kraštovaizdžių, šis produktas taip pat gali būti naudojami ir kitais lauko vietoje, pvz., laužaviečių ir lauko bases.By rinkti lietaus, patikimus vandens šaltiniai gali būti numatyta lauko veikla.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Poliesterio Pluoštas

Skersmuo: Maždaug. 95cm/37.40 colių

Pastaba:

Prašome leisti 1-2cm klaidų, dėl rankinis matavimas, įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš jums užsisakyti.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Komplektą Sudaro:

1x Akių Dangtis

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: OOTDTY
  • Skersmuo: Maždaug. 95cm/37.40 colių
  • Medžiaga: Poliesterio Pluoštas
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių