PAKROVIMO VAIZDAI
Namo Saugojimo Ir Organizacijos

1-Pack Krepšys,Sulankstomos Ūgio Drabužiai Trukdo Pratęsti Rankenos Drabužiai, Žaislai Bendrabutyje Ir Šeimos

(0 Atsiliepimai)
€40.63 €31.29

Žymos:

Prekės kodas:t1242

[Papildomų Didelių Pajėgumų]skalbykla, trukdo priemonių 55 x 32 x 60cm su 100L didelės talpos.Šis drabužių krepšelis gali turėti drabužių, pagalvių, žaislai ir kt.Geras pasirinkimas campus dorms ar šeimos gyvenimo.

[Dvigubai sustiprinta Rankenos]Dvi ilgas rankenas, po vieną kiekvienoje pusėje ūgio trukdo, yra sutvirtintas patvarus stora susiuvimo į kelią, ašarojimas.Rankenos yra pakankamai ilgos, kad paspaudę lengvai, vežančių su viena ar dviem rankomis, net tada, kai trukdo pilna skalbimo ar kitų daiktų.

[Priemoka Audinio]labai didelio skalbinių krepšys yra pagamintas aukščiausios kokybės medvilnės ir lino medžiagos.PEVA atsparus vandeniui danga viduje krepšelio saugo drabužiai sausas ir daro valymo lengva--tiesiog nušluostykite švaria drėgna kempine ar skudurėliu.Dėmesio: nevalykite skalbimo mašina.Danga nėra atsparus skalbimo mašina.

[Nešiojamų Išardomi], Kad išardomi skalbimo bin raukšlės iki lengvai kompaktiškas saugojimas, idealiai tinka namuose, miesteliu, kempingas, apartamentų, viešbučių ir parduotuvių.

dydis: 55 x 32 x 60 cm

Medžiaga: Poliesterio, medvilnės drobės

spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Pakuotės Turinys:

1 x Skalbinių Krepšį

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių