PAKROVIMO VAIZDAI
Interjero Priedai

Unikalus Dviračio Rankenos Apdaila Dviračio Rankenos Papuošalai Motociklo Akių Gaudyti Animacinių filmų vėjo malūnas dviračius motociklas

(0 Atsiliepimai)
€9.28 €4.64

Žymos:

Prekės kodas:t1238

Kulka Taškų:

1.Unikalus Dizainas: Padaryti savo dviratį išsiskirti su šių unikalių dviračio rankenos apdaila.Featuring įdomus vėjo malūnas dizainas su animacinių filmų gyvūnų, jie pridėti gyvas prisilietimas prie bet kokių važiavimo.Lengva įdiegti ir pašalinti, jums patinka, kaip jos nugara su vėjo.

2.Patogus ir Stilingas: Stiprinti savo dviratį stiliaus vargo su mūsų madinga dviračio rankenos papuošalai.Meistriškai su PVC medžiagos ir tampus silikono dirželis, jie siūlo patogi rankena ir švelnus liesti.

3.Patogus Įrengimas: Padaryti jūsų rankenos atrodo nuostabus su šių žavinga animacinių filmų dekoracijas.Nereikia įrankių, tiesiog pridėti juos prie savo dviratį ir mėgautis įdomus ir spalvingas dizainas.Sutaupyti laiko ir pastangų, o dažnai savo važiavimo su lengvumu.

4.Akį Traukiantis vėjo malūnas: Patobulinkite savo dviratį su mūsų vėjo malūnas, už dviračio vairo.Unikalus ir dinamiška dekoracija, siūlanti sukasi vėjo malūnas, kuris yra tikrai ruožtu vadovai.Paprastas įdiegimo procesas yra puikiai tinka visų tipų dviračius.

5.Įdomus ir Švenčių: Pakelti savo dviračiu žaidimą su savo dviratį rankenos apdaila.Puikiai tinka bet ypatingą progą, pavyzdžiui, gimtadienių, Kalėdų, Vaikų Diena, ar Nauji Metai.Gyvinti savo prietaisų skydelis su šis įdomus ir švenčių dekoracija, yra dar maloniau važinėti.

Aprašymas:

Jo unikalus stilius yra stiprinamas tampus silikono dirželis, sutaupyti laiko ir darbo jėgos nustatymas.

Techniniai duomenys:

1.Produkto pavadinimas: Dviračio rankenos apdaila

2.Gaminio medžiaga: PVC +silikono

3.Savybės: Sukasi vėjo malūnas

4.Gaminio dydis: (vidut.)6*4*8cm/2.36*1.57*3.15 cm

5.Įrengimas: Fiksuotas su dirželiu

6.Tinka: Bicycle / elektrinių automobilių / automobilių ir kt.

Pakavimo Sąrašas:

1pc*Dviračio rankenos apdaila

.

  • Pagrindinė Medžiaga: MEDVILNĖS
  • Prekės Svoris: 80g
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių