PAKROVIMO VAIZDAI
Interjero Priedai

304 Nerūdijančio Plieno Puodelio Laikiklis Stiprus Magnetas Saugiai Pritvirtinti Prie Geležinkelio, Baras, Šaldytuvas Kierat Buteliuko Gerti Alaus GRILIS, Automobilių

(0 Atsiliepimai)
€22.77 €11.38

Žymos:

Prekės kodas:t2024

Mūsų Magnetinio Vandens Butelis Turėtojas yra puikus papildymas bet aktyvus gyvenimo būdas.Ji laikosi tvirtai, kad bet koks metalinio paviršiaus ir jo aukštos kokybės, 304 nerūdijančio plieno apvalkalas užtikrina ilgaamžiškumą.Šis daugiafunkcinis laikiklis puikiai tinka bet lauko veikla - nesvarbu, ar esate dviračių sportas, išvykos pėsčiomis, arba paleisti.Pasirinkti iš įvairių stilių, kad atitiktų jūsų asmeninį skonį.

Produkto Pavadinimas: Magnetinis Puodelio Laikiklis

Medžiaga: Nerūdijantis plienas

dydis:

Horizontaliai: 10*9*9CM| 3.94*3.54*3.54 į

Vertikalūs: 9*9*10CM| 3.54*3.54*3.94 į

Savybės: universali, didelės talpos

Paketas, sąrašas:

Magnetinio Puodelio Laikiklis*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Universalus Gėrimas Turėtojas: Šis magnetas puodelio laikiklis laikosi tvirtai, kad bet koks metalo paviršių su savo stipriu ir aukštos kokybės magnetai.Ar jūs dirbate prie savo darbo stalo, atsipalaiduoti ant sofos, ar puikūs iškylą lauke, jūs galite lengvai pridėti šį puodelio laikiklis su metaliniais baldais ir įranga.

2.Patvari Medžiaga: Mūsų magnetas puodelio laikiklis savybės apvalkalas, pagamintas iš rūdims atsparūs ir anti-scratch 304 nerūdijančio plieno, suteikti sustiprintą apsaugą nuo dėvėjimosi ir plyšimo.Laikant jį blizga ir nauja, vėjas - tiesiog nuvalykite su drėgnu skudurėliu.

3.Patikima Medžiaga: apvalkalas yra pagamintas iš 304 nerūdijančio plieno, kuris yra rūdžių, atsparus smūgiams, dilimui, ir anti-scratch.Jūs galite tiesiog nuvalykite jį drėgnu skudurėliu jį laikyti blizga ir nauja.

4.Saugi ir Ilgaamžė: pagamintas iš aukščiausios kokybės, 304 nerūdijančio plieno medžiagos, tai magnetas taurės savininkas gali pasigirti suolą magnetas, kad tvirtai užima savo gėrimo vietą, net bumpiest reljefas.Patirtis išsiliejimas-nemokamą kelionę su šia patvarus puodelio laikiklis.

5.Stilius Funkcijos: Imtis savo gėrimų laikymo, į kitą lygį su mūsų magnetas puodelio laikiklis.Patirties universalumą su dviem stilių pasirinkti - horizontalus už šoną konfigūracijos ir vertikalus vertikalių paviršių.Pasirinkti savo pageidaujamą stilių, siekiant patenkinti savo poreikius ir pageidavimus.

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Išorės Bandymų, Sertifikavimo: ce
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių