PAKROVIMO VAIZDAI
Žaidimai Ir Priedai

Žaidimų Konsolės Laikymo Atveju Krepšiai Sąjungininkas Nešiojamų Balansinė Atsparus Smūgiams Apsauginis Kelionės Atveju Sąjungininkas Konsolės Priedai

(0 Atsiliepimai)
€29.89 €14.95

Žymos:

Prekės kodas:t12184

Aprašymas:

Apsaugoti savo žaidimų konsolę su šiuo nešiojamasis lagaminas, krepšys.Jis yra pagamintas iš tvirtos medžiagos ir yra reali mašina pelėsių atidarymas aptemptas tinka.Maišas daugiau vietos priedai ir žaidimai ir tvirtas, rankena, kad būtų lengva vykdyti.Ši byla yra puiki dovana bet kuris žaidėjas, kuris mėgsta keliauti.

Specifikacija:

Pavadinimas: Žaidimų Konsolės Laikymo Atveju Maišelis

Medžiaga: EVA+pliušas

Pareigos: anti-scratch, atsparus smūgiams, pusiau atsparus vandeniui, dulkėms

spalva: pilka

Gaminio dydis: apie 30*14*10cm/11.81*5.51*3.94 į

Pakavimo Sąrašas:

Žaidimų Konsolės Laikymo Atveju Krepšys*1

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukas.

2. Atleisk, šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Individualų Pritaikymas: Ši saugojimo krepšys turi skaidinį paskirties vietos, kurios yra pritaikytos Sąjungininkas konsolių, tai jūsų prietaiso geriausia apsauga.Tai yra paimtos iš realaus mašina pelėsių angos, užtikrinti tikslią ir patogiai.

2.Daug Vietos: Su šiuo laikymo krepšys, galite lengvai atlikti savo žaidimų konsolės, žaidimai korteles, įkrovimo kabelius, ir kiti priedai.Ji yra erdvus pagrindinis skyrius ir daug kišenių, tvarkyti savo elementus ir apsaugoti juos nuo įbrėžimų ir dulkių.

3.Patvarus ir Minkšta: Šio saugojimo krepšys Ally yra didelio tankio prabangus interjeras ir anti-scratch apsauginiu sluoksniu, kuris apsaugo jūsų žaidimų konsolės nuo įbrėžimų ir smūgių.Išorinis apvalkalas yra pagamintas iš EVA medžiagos, kurios suteikia atsparus smūgiams ir anti-susidūrimo rezultatus.

4.Patogu Nešiotis: Su šiuo laikymo krepšys, galite išlaikyti jūsų Sąjungininkas organizuota ir tvarkinga, bet erdvės.Dvigubo užtrauktuko dizainas leidžia jums naudotis jūsų prietaisu greitai ir lengvai.Tai puikiai tinka namuose, biure ar kelionių naudoti.

5.Puiki Dovana: Jei jūs turite draugą, kuris mėgsta žaisti žaidimai, tai apsauginis maišelis yra idealus gimtadienio dovana jiems.Tai padės išlaikyti jų prietaisas apsaugotas nuo įbrėžimų, lašai ir dulkių.Jie bus vertiname jūsų mąstantis ir praktiška dovana.

.

  • Prekės Pavadinimas: Rondaful
  • Suderinamos Prekės/Modelis: NĖRA
  • Modelio Numeris: Saugojimo Krepšys Rogally
  • Aksesuarai Tipas: Antenos
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių