PAKROVIMO VAIZDAI
Žaidimai Ir Priedai

Premium Veido Plokštelės, "Sony" PS5 Slim Drive Versija Anti Nulio-Ultra Plonas Pakeitimo Apvalkalas Apsauginis Odos Atveju Padengti PS5

(0 Atsiliepimai)
€49.70 €24.85

Žymos:

Prekės kodas:t19673

Kulka Taškų:

1.Glaudesnis Žaidimo Estetika: Gauti aptakus ir profesinė aplinka su mūsų konsolės pakeitimo plokštė, pagaminti iš puikios medžiagos aukštos kokybės, patvarumo ir unikalus regėjimo patirtį.Puikus atnaujinti skirta slim žaidimų konsolės disko versija.

2.Išsamią Funkcijos: Pakelti savo konsolės su mūsų universalus konsolės pakeitimo plokštė.Pasirinkti iš reguliariai arba "PASIDARYK pats" optinio disko stilių, ir pakeisti atitinkamas modelio skydelyje visiškai naują išvaizdą.Tai sunku apsaugine danga yra lengva įdiegti ir pašalinti, suteiks jums išsamią funkcijos.

3.Lengvas Montavimas: pakaitos plokštė jūsų console be jokio vargo diegimo procesą su savo lengva naudoti ištisus press release, patogus galinis kampas liftas, ir logotipas vieta lengvai identifikuoti.Apsaugoti savo konsolės su šiuo patogus sprendimas per kelias sekundes.

4.Nesudėtinga Apsikeitimo sandoris: Pasiekti puikiai dera su mūsų Konsolės Pakeitimo Plokštė, kuri visiškai pakeičia visas laidas uostų ir mygtuką apima ant savo konsolės skydelis.Mūsų tikslumo pelėsių užtikrina lengvą įrenginio ir geresnių rezultatų.

5.Išplėstinė Ekranas: Mūsų konsolės pakeitimo plokštės yra idealus sprendimas didinti apsaugą.Pagaminti naudojant aukštos kokybės PC medžiaga, tai suteikia visapusišką apsaugą nuo įbrėžimų, dulkių ir purvo.Jo ultra-plonas ir patvarus dizainas suteikia aukščiausios ekranavimas savo žaidimo konsolę lukštais.

Aprašymas: Gerinti savo žaidimą vaizdine patirtimi su mūsų Konsolės Pakeitimo Plokštė.Sukurta optinio disko versijos, tiesiog stumkite dangtelį žemyn-lengvas montavimas.Tai dengiamoji plokštė yra puikiai tinka jūsų žaidimų konsolės korpuso.Atnaujinti savo konsolės be vargo!

Specifikacija:

1. Pavadinimas: Konsolė Pakeitimo Plokštė

2. Medžiaga: PC

3. Spalva: Juoda, Mėlyna, Raudona

4. Kokybiškos: Sklandžiai

Pakavimo Sąrašas:

4* Konsolė Pakeitimo Plokštė

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukas.

2. Atleisk, šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

.

  • Punktas: Už PS5 Plonas Apsauginis Dangtelis
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: PC
  • Produktas: Konsolės Odos Atveju PS5 ratai versija
  • feature2: Ultra-plonas
  • Suderinamos Prekės/Modelis: Sony
  • Modelio Numeris: Faceplate už PS5 Plonas optinio disko versija
  • feature1: žaidimas priedai
  • Prekės Pavadinimas: viugreum
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių