PAKROVIMO VAIZDAI
Sportas Ir Pramogos

Kojos Pėsčiųjų Getrai Žiemos Turizmo Sniego Pėdos Padengti Vyrai Moterys Vandeniui Batų Getrai Rain Boot Gators už Medžioti Laipiojimo, Kempingas

(2 Atsiliepimai)
€3.35 €2.35

Žymos:

Prekės kodas:t10906

Kojos Pėsčiųjų Getrai Lauko Kelionių Kojų Šildytuvus Lengvas Vyrų, Moterų Žiemos Turizmo Sniego Pėdos Padengti Orui atsparus Vandeniui Batų Getrai už Medžioti, Laipioti Kempingo Pėsčiomis, Plaukimas Kalnų

Ypatybė:

1. Lengvas ir atsparus Vandeniui: Laikykite savo apatinę kojas sausas ir patogus, su šie lengvi ir lauko kelionių kojų šildytuvus .Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, tai kojų šildytuvus veiksmingai apsaugoti nuo vandens ir išlaikyti savo kojas sausas, per lauko veiklas.Likti paruošti nenuspėjamas oro sąlygos su šiomis patikimas ir vandeniui kojų šildytuvus.

2. Purvo ir Atsparus Įbrėžimams: apsaugoti jūsų kojas nuo purvo ir įbrėžimų su šių patvarus žiemos turizmo sniego pėdos padengti .Suprojektuoti, kad atlaikytų patikima reljefą ir šlifavimo paviršių, šie kojų šildytuvus suteikia puikią apsaugą.Mėgaukitės nerimauti nemokamai pėsčiųjų ir tyrinėti, žinant, kad jūsų kojos būtų apsaugotos nuo purvo ir galimų traumų.

3. Platus Magija Juostos Dizainas: Patirtis, saugiai ir patogiai tinka su platų magic juostos dizainas šių vandeniui batų getrai .Stipriu prikibimu magija juosta užtikrina tvirtą sukibimą ir paprasta nuimti, kai reikia.Mėgautis be rūpesčių dėvėti ir pašalinti kojų šildytuvus, dėka savo patikimas ir patogus magija juostos uždarymas.

4. Dirželio Sagtis, Greitam Koregavimai: dirželio sagtis leidžia greitai įtempti, sniego boot kojos getrai užtikrinti aptemptas ir saugi tinka aplink savo batus.Lengvai koreguoti sandarumą šie kojų šildytuvus, kad tilptų įvairių batų dydžių, suteikdama optimalų patogumą ir lankstumą.Mėgautis geresnės pėsčiomis patogumo ir stabilumo su šiais kojų šildytuvus' reguliuojamas dirželio sagtis funkcija.

5. Universalus Įvairių Lauko Scenarijus: Tinka alpinizmas, žygiai, džiungles tirti, ir daugiau, šie rain boot gators efektyviai apsaugoti jūsų blauzdų.Idealiai tinka lauko entuziastai, šie kojų šildytuvai yra suprojektuoti, kad atlaikytų įvairių klimato ir aplinkos.Likti apsaugota ir mėgautis savo lauko nuotykius su šiais universalus kojų šildytuvus, kurie siūlo patikimas kojų zonoje.

Specifikacija:

Medžiaga: Vandeniui Pledas Oxford Medžiaga

Spalva: Juoda

Dydis (Nebūtina): M Dydis L Dydis (Vyrams Ir Moterims)

Dydis:

M: Aukštis 37 CM/14.57 Viršutinės Kojų Apimtis 42 CM/16.54 Į blauzdos Apimtis 40 CM/sudarė 15,75

L: Aukštis 45.5 CM/17.91 Viršutinės Kojų Apimtis 44 CM/17.32 Į blauzdos Apimtis 42 CM/16.54 Į

(Rankinis Matavimas, Gali Šiek Tiek Klaidos)

Grynasis Svoris: M Dydis-130 G L Dydis-140 G

Pastaba:

Dėl Skirtingų Monitorių Ir Šviesos Poveikio, Tikroji Spalva Prekė Gali Šiek Tiek Skirtis Nuo Spalvų Parodė Nuotraukos.Ačiū!

Prašome Leisti 1-2 CM Matavimo Nuokrypis Dėl Rankinis Matavimas.

1 Pora X Snow Boot Kojos Getrai

.

  • Prekės Pavadinimas: JOCESTYLE
  • Lytis: Vyrai
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Klientas
    2023-12-03

    Aš manau, kad tai naudinga, bet aš nežinau, ilgaamžiškumas.

    Klientas
    2023-12-24

    Aš neturiu, jis dar, todėl aš nežinau, bet, manau, tai gerai.

    Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių