PAKROVIMO VAIZDAI
Sportas Ir Pramogos

Golfo Klubas Valymo Šepetys Golfo Šlapiu Teptuku Su Magnetinių Karabinai Klubas Brush Cleaner Ištraukiama Vinies Galvutės Punkcija Guard

(0 Atsiliepimai)
€5.65 €3.95

Žymos:

Prekės kodas:t15952

Atsisveikinti su užsispyręs dėmes ant savo golfo klubai su mūsų golfo klubo švaresnis teptuku.Vielos šeriai teikti super valymo efektyvumas, o ABS, plieninės vielos, ir nailono pagaminti didesnė koncentracija.Mūsų produktai ateina su apsauginį maišelį, kad išvengti įbrėžimų.

Produkto pavadinimas: golfo klubas šepetys

Medžiaga: ABS, plieno viela

Kokios patarimai:

1. Dėl spalvų temperatūros ekranas, vaizdo kamera, aplinkos šviesos fotografijos įgūdžius, ir pan., ten gali būti šiek tiek spalvų skirtumas nuotraukas, kai kurie produktai, ir spalva yra tema, kad tikrasis produktas!

2. Dėl skirtingų vadovas matavimai, prašome leisti šiek tiek dydžio skirtumas.

Sąrašas:

golfo klubas švaresnis teptukas*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Patobulintas Valymas: Nailono ir vielos šeriai dirbti kartu, mūsų golfo klubo švaresnis šepečiu, kad pašalinti užsispyręs purvo, žolės iškarpų, ir dėmes.Jos dvigubos teptuku galvos dizainas leidžia lengvai perjungti tarp šerių tipų sklandžiai valymas.

2.Revoliucinis Švarus: Gauti išskirtines efektyvumo mūsų golfo klubo švaresnis teptuku, kuris suteikia super valymo rezultatus su itin dideliu šepečiu galvos.Sutaupyti laiko ir energijos, o gauti geriausius rezultatus su 2,5 karto didesnį sąlyčio plotą nei įprasti šepečiai.

3.Ilgalaikio Naudojimo Garantuotas: Mūsų golfo klubo švaresnis šepetys yra pagamintas iš stipraus ir tvirto ABS, plieninės vielos, ir nailono, todėl nėra lengva sulenkti, rūdžių, ar nukristi.

4.Reguliuojamas Bagažo Šepetys: Išlaikyti savo golfo klubai su lengvumu, naudodami mūsų novatoriškas švaresnis.Su ištraukiama groove švaresnis neleidžia maišelį įbrėžimų, o veiksmingai pašalinti purvą ir šiukšles iš klubo grioveliais.

5.Ergonomiškai sukurta: Sumažinti vertus stresą ir pagerinti valdymo pultas su mūsų golfo klubo švaresnis teptuku.Tekstūruotos dizainas užtikrina trauką ir stiprina rankena nepriekaištinga valymo.

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių