PAKROVIMO VAIZDAI
Komandinis Sportas

Tinklinis Rankos Movos Alkūnė Rankos Apsaugai Rankovėmis Moterims Minkštas Tinklinis Riešo Apsaugos Ir Suspaudimo Rankovėmis Tinklinis

(0 Atsiliepimai)
€9.26 €4.63

Žymos:

Prekės kodas:t96975

Mūsų tinklinio alkūnės pagalvėlės yra padaryta, siekiant sumažinti smūgio jėgą ir padidinti treniruotės saugos.Jūsų rankos bus ne jaustis ištemptas patogi parama, leis jums laisvai judėti ir žaisti savo geriausią.

Specifikacija:

Pavadinimas: Tinklinis Rankos Apsaugai Rankovės

Dydis: S/M. L/XL

Medžiaga: poliesteris + SBR composite

Spalva: Juoda

Taikoma: krepšinio, tinklinio, teniso ir kt.

yardage

S/M ilgis 27CM/10.63 į viršutinę burnos plotis 10.5 CM/4.13 į

Mažesnis burną plotis 7.8 CM/3.07 į

tinka dilbio apimtis 20-26CM/7.87-10.24 į

L/XL Ilgis 27CM/10.63 į Viršutinę burnos plotis 12CM/4.72, ir Mažesnis burną, plotis 9CM/3.54 į

Tinka dilbio apimtis 26~32CM/10.24-12.60 į

Pakavimo Sąrašas:

1 pora* Tinklinis Rankos Apsaugai Rankovės

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Rankų Apsauga: Saugoti savo ranką saugus su mūsų tinklinio rankos guard rankovėmis.Su built-in SB tarpines, kurios sugeria ir tirpdomos poveikio jėga, mūsų kovos-susidūrimo dizainas apsaugo jus nuo traumų, per kiekvieną tinklinio ir krepšinio žaidimas.

2.Lengva Vartotojų: Mūsų tinklinio rankos apsaugai rankovės yra skirtos pagerinti naudojimosi saugos ir išvengti traumų.Ji yra patvari, elastinga juosta, kad antklodės aplink savo riešą ir suteikia papildomą paramą ir stabilumą.

3.Tarnauti Ilgą Laiką: Ačiū laisvai ir neprilygstamas elastingumą, tai rankovės leidžia lengva ranka tempimo nepažeisdamas audinio formą.Pakartotinai medžiaga gali tilpti įvairių kūno formų, užtikrinant maksimalų komfortą net ir po daugkartinio naudojimo.

4.Sistema atspari Armguard: tvirtas palaikykite, mūsų Tinklinio Rankos Apsaugai Rankovės nėra lengva nuslysti užtikrindama puikų stabilumą, per intensyvus žaidimai.Šis naujoviškas dizainas apsaugo jūsų rankos ir leidžia mėgautis sporto visiškai nesirūpindami dėl traumų.

5.Jaučiasi Minkštai: Su kvėpuojantis akių audinio dagčiai toli drėgmę ir saugo jūsų rankas sausas.Savo storio anti-susidūrimo sluoksnis užtikrina maksimalią apsaugą.Mėgaukitės idealus komfortas greitai-džiovinimo technologija ir jos aptemptas tinka.

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių