PAKROVIMO VAIZDAI
Galinio Lango

10.5 ft 12V-24V Į 5V DashCam Cable Car Camera Hardwire Rinkinys Liniją 24 Valandų automobilių Stovėjimo aikštelė Stebėsenos Apmokestinimo DashCam

(0 Atsiliepimai)
€6.97 €4.18

Žymos:

Prekės kodas:t94774

Atnaujinkite savo vairavimo saugumą su mūsų aukštos kokybės hardwire rinkinys, skirtas prietaisų skydelio krumpliaračiai.Ji automatiškai atjungia energijos, kad jūsų kamera, kai įtampa yra per maža, užtikrinti 24 valandų operaciją.Šis rinkinys konvertuoja automobilio 12-24V įtampą 5V ir naudoja USB sąsają.Ne daugiau nerimauti senas baterijas!

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: Dashboard Cam Hardwire Rinkinys

Išvesties sąsaja: Mini&Typec

Darbo temperatūra: -20~80℃

Įėjimo įtampa: 12-30 V

Žemos įtampos apsauga: nuo 11.6 V

Gaminio medžiaga: aukštos kokybės ABS

Integruotos apsaugos: 3A

Gaminio ilgis: 3. 2M

Išėjimo įtampa/srovė 5V/2A

Maksimali galia: 10W

Kokios patarimai:

1. Dėl šių priežasčių monitoriaus spalvų temperatūrą, vaizdo kamera, aplinkos šviesos, ir fotografijos įgūdžių, gali būti nežymūs spalvų skirtumai nuotraukų iš kai kurių produktų.Spalva yra tema, kad tikrasis produktas!

2. Prašome leisti šiek tiek dydžio skirtumų dėl skirtingų vadovas matavimai.

Paketas, sąrašas:

Dashboard Cam Hardwire Rinkinys*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Stiprus Laidą: Į hardwire komplektą įeina tvirta viela, kuri yra pastatytas paskutinis, skirtos su aukštos kokybės medžiagų, siekiant atsispirti dėvėjimosi ir plyšimo, užtikrinti patikimą ir nepertraukiamą energijos į savo valdymo skydelį kamera.

2.Nenugalima Apsauga: Šalinti rizikingas laidų patirtimi su šia hardwire rinkinys, kuris gali pasigirti integruotos apsaugos, žemos įtampos nustatymo ir greitai-smūgis saugiklis.Laikyti baterija nutekėjimo baimėje ir jūsų automobilis saugiai ir patikimai nuo trumpojo jungimo incidentų.

3.Lankstus Maitinimo Parinktys: Laikykite savo dashboard cam maitina iki 24/7 su mūsų hardwire rinkinys.Ji suteikia lanksčios pajungimo galimybes, įskaitant bateriją ir ACC galia.Įtampa-sumažinti linijos neleidžia baterija nutekėjimo žemiau 11.6 V, užtikrinti sklandų automobilių uždegimo.Be to, žingsnis žemyn linija nebus nutekėjimo galios po to, kai automobilis yra išjungtas.

4.Tech-Draugiškas Turtą: Visi automobilio elektros reikalaujama, 5V įtampa galite saugiai prisijungti su mūsų hardwire rinkinys.Sumažinti automobilio 12-24V įtampos pastovaus 5V, todėl visuotinai suderinamas su prietaisų, pavyzdžiui, radarų detektoriai, GPS, prietaisų skydelis, krumpliaračiai, ir daugiau.

5.Įkrovimo Funkcija: Ši dashboard cam hardwire rinkinys turi USB sąsają, kuri gali įkrauti automobilių elektros prietaisų su tą pačią sąsają.Įtampa yra 5V ir šiuo metu yra 1.5 A, kuris užtikrina stabilų ir greito įkrovimo greitis.

.

  • Galia: 10W
  • Prekės Pavadinimas: Ai AUTOMOBILIŲ ĮDOMUS
  • Specialios Funkcijos: Auto Kamera, Dashcam
  • Elemento Dydis: 22x15x6cm
  • Įtampa: 12V
  • Prekės Svoris: 150g
  • Medžiagos Tipas: Aukštos Kokybės ABS
  • Elemento Tipas: Kabeliai, Adapteriai & Lizdai
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Pavadinimas: Dashboard Cam Hardwire Rinkinys
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių