PAKROVIMO VAIZDAI
Drabužiai, Reikmenys

1Pcs Pavasario Plaukų Įrašą Mada Vaikams Lankas Mažai Geltona Antis Gyvūnų Pliušinis Staigius Juokinga Stiliaus Duckbill Įrašą Šukuosena

(0 Atsiliepimai)
€2.60 €1.76

Žymos:

Prekės kodas:t9442

Medžiaga:Putų flocking

Svoris:8g

Paketą Sudaro:1 vnt Lankas Mažai Geltona Antis Plaukų Įrašą

Savybės:

1. Ši maža geltona antis plaukų įrašą gali būti naudojami ne tik kaip vinjetė pakeisti plaukus, bet taip pat, kaip aksesuaras drabužius, pvz., džinsai, striukės, marškinėliai, kepurės ir kt.Mažas ir mielas dizainas, jūsų drabužiai gauti daugiau meilės akis.

2. Visą gaminio mano geltonas ančiukas ir laivapriekio kaip pagrindinius dizaino elementus, kurie yra puikus ir vaiko, nesvarbu, ar tai vaikai ar mergaičių, kurie mėgsta grožį, jie bus labai patinka.

3. Į bobby pin yra pagamintas iš patvaraus plastiko ir lydinio, tvirtas ir patvarus, ir nėra lengvai sugadintas ar prarastas.Patogu naudoti tuo pačiu metu ir nebus pažeisti galvos odą ir plaukus.

4. Ši maža Geltona antis plaukų segtukas yra ideali dovana gimtadienių, švenčių, Motinos Dienai, ar Vaikų Diena.Kiekvienas, kuris gauna ji bus sužavėta jos mielas dizaino ir praktiškumo.

Pastaba:

1.Prašome leisti 0.1-0.2 cm skirtumai dėl vadovo matavimo, ačiū.

2.Prašome suprasti, nes šviesos spinduliavimo arba kompiuterio ekrane skirtumas, todėl negaliu garantuoti, nuotraukos ir reali spalva yra tokia pati.

.

  • Prekės Pavadinimas: ČIURKŠLĖS
  • Departamentas Pavadinimas: Suaugusiųjų
  • Lytis: MOTERIS
  • Medžiaga: Lydinys
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių