PAKROVIMO VAIZDAI
Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų

Universalus Dual Band WiFi Antena, Bevielio ryšio Tinklus, Padidinti Savo Interneto Greitis ir Signalo Str, 10Dbi, 2.4 G, 5G, 5.8 Gh

(0 Atsiliepimai)
€15.99 €6.40

Žymos:

Prekės kodas:t93165

Pristatome mūsų naujausias produktas, 10Dbi Dual Band WIFI Antena Yra, jūs pavargę, silpni ir nepatikimi "Wi-Fi" signalus?Ieškoti ne toliau, nes tai antena yra čia, kad išspręsti visas savo ryšio problemų.Su savo galinga stiprinimo galimybes, ši antena užtikrina stabilų ir stiprų signalą savo prietaisus.Nesvarbu, ar esate streaming video, žaidimų, arba tiesiog naršyti internete, dabar galite mėgautis nepertraukiamu ir žaibiškai greita interneto sparta.

Į 10Dbi Dual Band WIFI Antenos palaiko tiek 2.4 G ir 5G dažniai, suteiks jums galimybę pasirinkti geriausią signalo jūsų poreikius.Atsisveikinti su mirę zonose, ir "labas" į vientisą ryšį visoje jūsų namuose ar biure.

Ne tik ši antena padidinti jūsų "Wi-Fi" signalo, tačiau ji taip pat siūlo universalus suderinamumo.Jis gali būti lengvai prijungtas prie bet kelvedį arba prieigos tašką, kad tai universalus sprendimas visiems savo tinklą poreikius.

Kompaktiškas ir lengva įdiegti, ši antena idealiai tinka tiek namuose, tiek profesionalams.Jo elegantiškas dizainas sklandžiai susilieja su bet kuriuo aplinką, užtikrinant netvarką-nemokamai setup.

Atnaujinti savo Wi-Fi patirtį, šiandien su 10Dbi Dual Band WIFI Antenos.Atsisveikinti su silpnus signalus ir "labas" tam, patikimas ir greitas interneto sparta.Neleiskite, kad prastas ryšys palaikykite jums atgal – investuoti į šią anteną ir mėgautis vientisą patirtį internete, kaip niekada anksčiau.

.

  • Prekės Pavadinimas: AEVYVKV
  • Pelnas(dB): 10dBi
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių