PAKROVIMO VAIZDAI
Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų

Du Būdu Radijo Antena Dviejų Dažnių Vhf/Uhf Radijo Stotis, Antena Nmo Įgyti Walkie-Talkie, Automobilių Antenos, Skirtos Transporto Priemonių Sunkvežimių Radijo Mėgėjų

(0 Atsiliepimai)
€19.39 €13.57

Žymos:

Prekės kodas:t84371

Atnaujinti savo walkie talkies su mūsų NMO antenos sąsaja, kuri suteikia platesnes ryšio aprėptis.Pelnas funkciją, atsparumas smūgiams, ilgaamžiškumas ir stabilumas užtikrinamas aiškus komunikacijos visais laikais.Nereikia atsiskaityti už mažiau, kai jis ateina į savo bendravimo poreikius.

Specifikacija:

Pavadinimas: VHF UHF Antena

Spalva: Sidabrinė

Medžiaga: Metalas

Savybės: Dual-segmento VHF/UHF walkie-talkie antena

Ilgis: apie 55cm/21.65 cm

Grynasis svoris: apie 160g

Pakuotės svoris: apie 160g

Dydis: apie 55*1*1 cm/21.65*0.4*0.4 į

Sąrašas:

1 x NMO dviejų dažnių Antena

Pastaba:

Dydis ir svoris yra matuojamas ranką, ir yra nedideli nukrypimai nuo faktinių

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Platesnė Aprėptis: Remti dual-band VHF/UHF operacija.Tai NMO dviejų dažnių antena gali dirbti skirtinguose dažnių diapazonuose, leidžia jums bendrauti su daugiau įrenginių ir tinklų.

2.Lengvas montavimas: Tai NMO dviejų dažnių antena yra patogus įdiegti antenos kalno walkie-talkie NMO antenos sąsaja ir patikimas ryšys užtikrinti stabilų signalo perdavimo.

3.Didelis Pelnas Funkcija: Ši NMO dviejų dažnių antena užtikrina aiškų ir stabilų ragina stiprinti signalo perdavimo ir priėmimo.Jis taip pat pagerina ryšio kokybė, atstumas plačiame dažnių diapazone.

4.Atsparumas smūgiams: Inžinerijos ištverti atšiaurių transporto priemonės sąlygas, mūsų dviejų dažnių antena gali pasigirti atsparumas smūgiams ir aukštos temperatūros nuokrypis.Jo vandeniui funkcija suteikia patikimumą domofonas naudoti.

5.Puikus rezultatus: Pastatytas išskirtinis ilgaamžiškumas ir stabilumas, NMO dviejų dažnių antena užtikrina didelį efektyvumą net ir atšiauriomis sąlygomis.Patirtis nepertraukiamo priėmimo pagal sunkiųjų naudoti su savo aukštos kokybės dizainas

.

  • Pelnas(dB): -
  • Kabelio Ilgis: 50cm
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: viugreum
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių