PAKROVIMO VAIZDAI
Sporto Ir Kūno Pastato

Pripučiami Skylių Bokštas Pripučiami Freestand Bokso Po Sulankstomas Dizainas Bokso Įranga, Skirta Mokymo Ir Fitneso

(0 Atsiliepimai)
€42.37 €16.10

Žymos:

Prekės kodas:t7659

Yra praktiški ir linksmą veiklą su mūsų aukštos kokybės PVC Pripučiamas Bokso Maišas.Su lengvai saugojimo ir stabilumo išlaikymo, tai puikus atleidus tam tikrą įtampą.Mėgaukitės valandas žaisti su draugais ir šeima!

Specifikacija:

Medžiaga: PVC

Gaminio dydis: apie 50x50x160cm/19.69x19.69x62.99 cm

Pakavimo Sąrašas:

1pcs Pripučiami Skylių Bokštas

Pastaba:

Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano parametrų, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingų vadovas matavimai, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Naudotis Laisve: Ar norite traukinio komercinės paskirties sporto salėje, arba mankštintis patogiausią vietą savo namuose, tai stovėjo dizaino perforavimo maišą yra praktiška ir lengva nustatyti.

2.Gerinti koordinaciją ir Lankstumą: Išlaikyti savo proto ir kūno, ramiai su mūsų bokso perforavimo maišą.Jo unikalus dizainas padeda jums vartoti streso arkliukas ir atgal su kiekvienu punch, o gerinti koordinavimą ir lankstumą.Be to, jį lengva laikyti: tiesiog sulankstyti butas, kai jo nenaudojate.

3.Elastingas ir Patvarus: Patirtis, šią neįprastą treniruotę su šiuo perforavimo maišą, pastatytas paskutinis.Tvirta konstrukcija, gali ištverti bet smūgis ir pavasarį atgal išlaikyti veiksmas vyksta.Su tvirta konstrukcija ir reguliuojamas bazę, kuri gali būti pripildytas vandens, stabilumo niekada nebus problema.

4.Puikus Ištvermės: Pastatytas pagal išskirtinės kokybės PVC medžiagos, tai bokso, bokso maišas yra labai patvarus ir tvirtas.Jos sustorėjusi bazinė sugers jūsų galingas štampus ir prasideda, siekiant pristatyti puikiausią treniruotės patirtis.Plius, jos lengvos konstrukcijos ir lengvai-parduotuvė funkcija, kad ji puikiai tinka bet kokio sporto entuziastas.

5.Plačiai Naudojamas: Patirtis intensyvios treniruotės ir smagiai tuo pačiu metu su mūsų Bokso Perforavimo Maišą.Veiklos visų amžiaus grupių žmonėms, tai puikus būdas sustiprinti organizmą ir pagerinti koordinavimą, o taip pat mažinant streso.Plačiai naudojamas fitneso entuziastai, šis produktas yra žaidimas keitiklis jūsų naudojimosi kasdieninį.

.

  • Amžius: >3 metų
  • Tipas: HULA HOOP
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių