PAKROVIMO VAIZDAI
Galinio Lango

2 In 1 Automobilinis Įkroviklis USB C Įkroviklis Greitai Įkraunama Kompaktiškas Ir Dulkėms Automobilinis Telefono Kroviklis PD & QC3.0 Garsiakalbius Tablečių Galia

(0 Atsiliepimai)
€12.09

Žymos:

Prekės kodas:t75244

Įkrauti savo prietaisus on-the-go su šiuo praktinių Greitai, Automobilinis Įkroviklis.Įrengta 3.0 uosto ir dulkių viršelio dizainas, jis apsaugo nusausinti baterijas, nes nuolatinis apšvietimas.Prisukite varžtus, siekiant užtikrinti saugią tinka.Puikiai tinka bet kelionę!

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Automobilinis Įkroviklis Adapteris

Dydis: (vidut.)7*4.2*2cm/2.76*1.65*0.79 cm

Svoris: apie 40 g

Pastaba: Prašome kreiptis į tikrasis produktas dydžio ir svorio prekę!

Pakavimo Sąrašas:

1*2 1 Automobilio Mokestis

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Įvairių įrenginių Įkrovimas: Dėka savo PD ir QC3.0 RV lizdas dizainas, mūsų Automobilinis Įkroviklis Adapteris leidžia jums įkrauti du įrenginius vienu metu lengvai.Likti įtampos lauke!

2.Efektyvus Energijos: Su savo greito įkrovimo 3.0 prievadą, kuris palaiko visus QC versijos, tai automobilinis įkroviklis adapteris mokesčiai jūsų prietaisas ne 3x greičiau nei įprasti įkrovikliai, pristatymas iki 18W galia.Greitai padidinti arba visiško baterijos ne laiku ir likti prisijungus lauke.

3.Lengvesnis Įkrovimas: Tai automobilinis įkroviklis adapteris užtikrina greitą ir lengvas įkrovimas su jo patogus dizainas.Dulkių nepraleidžiantis dangtelis saugo nuo dulkių, vandens, smėlio, o multi-point apsauga užtikrina perkrovimas, perkaitimo ir trumpojo jungimo prevencija.

4.Baterijos Priežiūra: Šis Automobilinis Įkroviklis Adapteris užtikrina ilgą tarnavimo savo prietaisą, užkertant kelią baterija drenažo iš nuolatinis apšvietimas.Ateina su anti-slydimo jungiklis lengva operacija.

5.Lengvas Montavimas: Tai automobilinis įkroviklis adapteris yra lengva įdiegti.Tiesiog gręžimo atitinkamas skyles ant prietaisų skydelio, prisukite varžtus, ir prisijungti teigiamas ir neigiamas poliai.Adapteris gali būti naudojama bet kokio 12V/24V automobilių, sunkvežimių, valčių, ar motociklu.

.

  • Modelio Pavadinimas: Automobilinis Įkroviklis Adapteris
  • Specialios Funkcijos: Cigarečių Degiklio Adapterio
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: Ai AUTOMOBILIŲ ĮDOMUS
  • Prekės Svoris: 30g
  • Elemento Dydis: 6.4x3.8x1.5cm
  • Elemento Tipas: Kabeliai, Adapteriai & Lizdai
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių