PAKROVIMO VAIZDAI
Namų Ūkio Merchandises

Virtuvės Skaitmeninis Ekranas Pyrometer 360° Ekrane LED Dušo Nauja Kanalizacija, Vonios kambario Temperatūros Sukasi Už Stebėti Namų

(0 Atsiliepimai)
€9.56 €4.31

Žymos:

Prekės kodas:t7516

Skaitmeninis Už Stebėti Pyrometer Temperatūra 360° Virtuvė Ekrano Namo LĖMĖ Nauji Elektros energijos Ekranas Vonios kambarys Sukasi Dušo

1.Realaus laiko Temperatūros Ekranas: LED Skaitmeniniai Dušo Pyrometer tiksliai parodo vandens temperatūra realiu laiku, užtikrinti, jums niekada nereikės nerimauti apie tai, kaip vandens, kad yra per karšta arba per šalta sau ar savo kūdikį.Tai suteikia ramybę ir užtikrina patogų dušo patirtis.

2.Didelis Matavimo Tikslumas: Įrengtas su aukštos kokybės thermistor jutiklis, šis dušo pyrometer siūlo tiksli temperatūros matavimų paklaida iki 0,5°C. Tai gali akimirksniu užfiksuoti bet kokius vandens temperatūrą, leidžia jums atitinkamai koreguoti.

3.Vandeniui atsparus ir Patvarus: LED Skaitmeniniai Dušo Pyrometer funkcijų tinkamai vandeniui dizainas, todėl jį saugu naudoti po dušu.Ji yra įrengta su vandeniui sandarinimo ir filtrą, siekiant išvengti vandens nuostolių.LED ekranas taip pat yra skirtas būti atsparus vandeniui, užtikrinti jo ilgaamžiškumą ir patikimumą.

4.Universalus Suderinamumas: Su savo standartines 4 punkto sąsaja, šis dušo pyrometer tinka daugumai namų įrenginiai.Ji gali būti lengvai integruota į esamą dušo sistema, be jokių sudėtingų pakeitimų.

5.Atvirkštinio LED Ekranas: LED Skaitmeniniai Dušo Pyrometer naudoja atvirkštinio LED ekranas, kuris suteikia didesnį apibrėžimo ir atsakymo greičiau, palyginti su tradiciniais monitoriais.Vandens temperatūra yra tiksliai rodomi, net tamsioje aplinkoje, kad būtų galima lengvai perskaityti temperatūra iš pirmo žvilgsnio.

Pavadinimas: LED Skaitmeniniai Dušo Pyrometer

Spalva: Sidabrinė

Gaminio dydis:10x2.5x2cm/3.94x0.98 x0.79in

Sąrašas: 1*Dušo Pyrometer

Skelbimas:

Prašome suprasti, kad spalvos nuokrypis gali skirtis dėl skirtingų monitoriaus nustatymų.

Dėl vadovo matavimo, ten bus keletas klaidų, kurios yra normalus reiškinys.

Jei jums kyla problemų, prašome mums pranešti ne pirmą kartą mes bus suteikti jums geriausias paslaugas ir išspręsti problemą ne pirmą kartą.

sveiki, vaikinai, ačiū, kad lankotės mano parduotuvėje.Mes garantuojame, kad mūsų produktų kokybę.Have a nice day!

.

  • Tipas: buitiniai termometrai
  • Modelio Numeris: LED Skaitmeninio Dušo Pyrometer
  • CN: Kinija
  • Produkto Tipas: Temperatūros, Drėgmės Matuokliai
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Termometras Tipas: Skaitmeninis
  • Termometras Naudoti: Vonios Termometrai
  • Medžiaga: Metalo
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių