PAKROVIMO VAIZDAI
Namų Tekstilės

2d Obuolio Grindų Kilimėlis Vonios kambaryje, Namų Puošybai Miegamojo Stilius Kilimas Namuose Anti-slip Apdailos 58cm Kilimas Gotikos Q1w8

(0 Atsiliepimai)
€7.11 €3.55

Žymos:

Prekės kodas:t7256

Specifikacija:

Pavadinimas:obuolio grindų kilimas kritimas

Spalva:Kaip parodyta paveikslėlyje

Medžiaga:Krištolas Krūva

Dydis: 58*58 cm/22.83*22.83 colių

Aprašymas:

UNIKALUS DIZAINAS: Šviesus kilimas spalvos papildo jūsų stilingas dizainas, galite papuošti savo kambarį, puikiai su šio unikalaus obuolio grindų lašas kilimas.Naujovė vaizdo dizainas bus tikrai nustebinti savo svečius ir pridėti spalvų į savo dekoro.

KOKYBĖS MEDŽIAGA: Mūsų vonios kilimėliai yra pagaminti iš aukštos kokybės krištolo aksomo.patogus ir minkštas.Neslidžios dot-suformuoti apačios apsaugo jūsų grindis nuo drėgmės, dėmių ir įbrėžimų.

LENGVA VALYTI: Mūsų kilimas yra lengva valyti ir prižiūrėti, kad ji praktiškas pasirinkimas bet namuose.Taip pat colorfast, taigi jums nereikės nerimauti apie tai, išblukimo ar nepakitusi spalva.Tai yra rankomis ir mašina galima skalbti.Dažnas džiovinimas saulėje gali efektyviai išvalyti ir pratęsti gyvenimą kilimėlis.

FIT DYDIS: dydis, šis kilimas yra 22.83 colių, kuris yra ne per didelis arba per mažas, tinkamas tiekti įvairiose srityse, ir gali mišinys puikiai su savo namų aplinką.Kaip puiki dovana, ji yra ne tik praktiškas, bet taip pat atneša naujumo ir malonu gavėjas naudoti.

UNIVERSALUS NAUDOJIMAS: Vidaus Duris Kilimėlių gali būti plačiai naudojami vidaus durų kilimėlis, kilimėliai, sveiki kilimėliai, interjeras, prieangis kilimėliai, vonios kilimėliai, virtuvė pledai, skalbimo kambarys kilimėliai, veranda, durų kilimėliai, pet kilimėliai, purvo kilimėliai, durų kilimėliai, garažas, kilimėliai, kiemo vartų kilimėliai, arba bet kokioje didelis pėsčiųjų srautas.

paketų sąrašo:

1*Obuolio Grindų Kilimas Kritimas

Gerbiami pirkėjas,Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.jei norite pirkti daugiau, nei mes, sąraše, prašome susisiekti su mumis.Have a nice day!

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: 100% Poliesteris
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių