PAKROVIMO VAIZDAI
Žaislai Ir Pomėgiai

Skaidrus Vandens Žiedas Žaidimas, Vandens Žaidimai, Vandens Žiedas Mini Žaislai Vandens Žiedas Nešiojamą Žaidimas Retro Rankinės Žaidimai Vaikams Atsitiktine Spalva

(0 Atsiliepimai)
€8.24 €4.12

Žymos:

Prekės kodas:t6887

Aprašymas:

Šį žaidimą gali padėti statyti jūsų sūnus ar dukra rankų ir akių koordinacija, o turintys gerą laiką, taip pat gera, atsipalaiduoti ir mėgautis.

Delninukas vandens žaidimas yra nešiojamas pakankamai atlikti kartu, kur jums eiti, ir jūs galite turėti tai patogu, kišenėje, kad žaisti su juo per savo pietų pertrauką arba kai jums nuobodu.

Specifikacija:

Pavadinimas: Kišeninis Vandens Žaidimų Mašina

Medžiaga: abs

Svoris: 64.3 g

Dydis: apie 13*7*3cm/5.11*2.75*1.18 cm

Paketų Sąrašo:

Rankinės Vandens Žaidimą *1 (Atsitiktinių Spalvų)

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, spalvos elementą ir, kad parodyta paveikslėlyje gali būti niuansai.

Dėl vadovo matavimo, gali būti tolerancija produkto dydžio.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Vandens Žaidimas Be Akumuliatoriaus: Tai vaikas maitinamas nešiojamą žaidimas, kuris nereikalauja jokių baterijų.Mūsų Žiedas Vandens Žaidimai suteikia valandų žaidimo ir pramogoms savo vaikams.

2.Paprasta Operacija: Tiesiog laikykite vandens žaidimų konsolės į savo rankas ir laikykite nuspaudę šiuos mygtukus.Tai paprasta Laikomo Vandens Žaidimas yra lengva žaisti ir sudėtinga.

3.Kid-Friendly Medžiaga: Mūsų Vandens Žiedas Žaidimas Džiaugtis pagaminta iš saugaus ABS medžiaga, su bauda kūrinys, patogus touch, ir vidutinio dydžio, atnešdamas daugiau džiaugsmo.

4.Idealiai tinka Vaikams: Tai laikomo vandens žiedas žaidimas yra puikus mažyliai.Jis pakankamai mažas, kad tilptų į delną savo ranką, ir du stambusis valdytojai padaryti žaidimų greičiau ir paprasčiau.

5.Galimybė Plėtra: Padeda plėtoti jūsų vaiko rankų judesių koordinavimą, šios Rankinės Vandens Žaidimai Vaikams skatinti savo vaiko vaizduotę, o smagiai.

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Rekomenduojame Amžius: 14+y
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių