PAKROVIMO VAIZDAI
Sporto Ir Kūno Pastato

Moterų Prakaito Sporto Ziajać Lieknėjimą, Svorio Juosmens Treneris Fitneso Prakaito Sėdmenų Deginimas Jogos Riebalų Kėlimo Sauna Pants Leggi Z3R3

(0 Atsiliepimai)
€12.34 €7.41

Žymos:

Prekės kodas:t6621

Produkto pavadinimas:Prakaitas sporto ziajać

Gaminio Dydis apie:M,L,XL

Gaminio spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Gaminio Medžiaga:elastanas

produkto savybės:

1.Sweatpants: Šių sweatpants yra skirta padėti jums pasiekti plonesni ir daugiau atspalvių išvaizdą.Prakaitą skatinančius medžiaga skatina prakaitavimą, padedant detoksikacijos ir svorio.Vientisas dizainas ir paaukštintu liemeniu konstrukcija užtikrina patogią ir diskretiškas tinka, o pilvą kontrolės funkcija padeda priploti ir formuoja pilvą.

2.Nematomas Pilvą Kontrolės Kelnes: Mūsų nematomas pilvą kontrolės kelnės yra puikus sprendimas vientisą ir lieknėjimas išvaizdą.Lengvas ir kvėpuojantis audinys suteikia švelnus suspaudimo išlyginti bet išsipūtęs ar trūkumus, o paaukštintu liemeniu dizainas suteikia papildomą paramą ir padeda sukurti daugiau apibrėžta talėja.Šios kelnės yra diskretiškas ir patogus, puikiai tinka kasdien dėvėti, arba treniruotes.

3.Užpakalis Kėlimo Kelnes: ruoškitės didinti savo kreives su mūsų užpakalis kėlimo kelnes.Sukurta pakelia ir formuoja sėdmenis, šios kelnės pateikti glostantis ir skulptūros atrodo.Besiūlių statybos ir tampri medžiaga užtikrina patogų ir ne siauras tinka, o paaukštintu liemeniu dizainas suteikia papildomą paramą ir padeda pabrėžti juosmens.

4.Plonas Formavimo Kelnės Moterims: Mūsų plonas formavimo kelnės yra sukurta siekiant suteikti lieknėjimo poveikį, be komforto.Lengvas ir kvėpuojantis audinys švelniai suspaudžia kūną, padeda išlyginti gumulėlių ar iškilimų ir sukurti daugiau aptakaus silueto.Su paaukštintu liemeniu dizainas siūlo papildomą paramą juosmens ir apatinė nugaros, suteikiant jums užtikrintai ir patogiai.

5.Juosmens-Remti Sweatpants: Mūsų juosmens-remti sweatpants yra specialiai sukurta siekiant suteikti papildomos paramos ir stabilumo juosmens srityje.Vidinė juostos padeda apsaugoti ir remti apatinės nugaros per treniruotes, sumažinant traumų tikimybę.Prakaitas-wicking audinio jus sausas ir patogus, todėl šios kelnės puikiai tinka intensyvių treniruočių sesijas arba kasdien dėvėti.

Atsargumo priemonės:

1. Kaip mes visi žinome , įvairios kompiuteriai ekrano spalvos skirtingai, spalva tikrasis prekė gali šiek tiek skirtis iš šios nuotraukos.

2. Jei manote, sunku pasirinkti dydį, jūs galite jaustis laisvai susisiekti su mewe bus duoti jums keletą pasiūlymų, bet tai jums nuoroda tik.

Vežimą sudaro:

1 vnt Prakaito sporto ziajać

Gerbiami pirkėjas,Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.Yra tiek daug naudingų ir pigios prekės mūsų parduotuvėje.Kviečiame apsilankyti.Tikimės, kad jūs have a nice day!

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris: Prakaito sporto ziajać
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių