PAKROVIMO VAIZDAI
Sporto Ir Kūno Pastato

Atgal Neštuvų Atgal Krekingo Už Nugaros Skausmo Apatinėje Nugaros Neštuvų Atgal Krekingo Laikysenos Korektorius Skirtas Skoliozė

(0 Atsiliepimai)
€9.26 €6.48

Žymos:

Prekės kodas:t62881

Malšina juosmens diskomfortą ir neleisti juosmens traumos su mūsų kaklo ir nugaros neštuvų.Kaklo slanksteliai, juosmens viršuje atvirų pečių, nugaros tiesinimo priemonė atneša šilumą ir palaikymą savo juosmens srityje, bet kuriuo metu ir bet kurioje vietoje.Reguliuoti kampas ir intensyvumas pagal jūsų poreikius.Puikiai tinka tiems, kurie kenčia nuo nugaros skauda, ar norite išlaikyti gerą laikyseną.

Specifikacija.

Gaminio dydis: 29*9.5*9.5 CM

Pakuotės dydis: 30*10*11.5 CM

Bruto/Neto Svoris 0.45 kg/0.35 kg

Medžiaga: PP+Metalas

Paketas, sąrašas.

1*Atgal Stretche

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Patobulintas Juosmens Sveikatos: Su guzas masažas dizaino, tai atgal neštuvų veiksmingai malšina juosmens diskomfortą ir stiprina stuburo sveikata.Ergonomiškas savybės leidžia patogiai ir efektyviai atpalaiduoja juosmens raumenis, skatinant kūno apyvartą ir juosmeninės stuburo dalies paramos.

2.Juosmens Sveikatingumo Padidinti: Stiprinti ir ištęsti savo juosmens raumenis, išvengti traumų ir pagerinti laikysena su mūsų nugaros neštuvų.Paprasti pratimai, didinti lankstumą, todėl sveikas ir stiprus stuburas.

3.Didesnis Lankstumas: Naudojant mūsų atgal neštuvų padeda atverti savo gimdos kaklelio stuburo, pečių, ir viršuje juosmens, teikti veiksmingą masažas stimuliacija, siekiant skatinti tempimo ir tiesinimo savo kūno.Pašalinti standumo ir nuovargis, o pagerinti lankstumą ir derinimas.

4.On-the-Go Juosmens Paramos: Mūsų nugaros neštuvų atneša šilumą ir palaikymą savo juosmens srityje judėti.Lengvas ir nešiojamas, mėgautis aukščiausio juosmens komfortas bet kuriuo metu, bet kurioje vietoje.Mažina nugaros skauda ir gerina laikyseną, puikiai tinka naudoti darbe ar ant sofos.

5.Naudoti Paprasta: Tiesiog įdėkite atgal neštuvų ant plokščio paviršiaus ir pritaikyti kampu ir intensyvumu, kad atitiktų jūsų poreikius.Šią lengvai naudojamą dizaino atneša palengvėjimą į nugarą skauda ir pagerina laikyseną, o jūs mėgautis juosmens priežiūros ir fizinių pratimų, be jokio vargo.

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris: Atgal Krekingo Atgal Neštuvų
  • Departamentas Pavadinimas: Vyrai
  • Mokymo Vietos: Juosmens & Pilvo Pratimas
  • Tipo sportas: Stiprumo Mokymas
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių