PAKROVIMO VAIZDAI
Interjero Priedai

Automobilių Kvepalai Saulės Pasukti Aromaterapija Fonografo Modelio Oro Gaiviklis, Difuzorius Kvepalai Dovanų Dėžutėje Automobilių Puošimas Auto Priedai

(0 Atsiliepimai)
€12.93 €9.05

Žymos:

Prekės kodas:t6226

Retro fonografo automobilių aromatas yra unikalus ir stilingas būdas padaryti jūsų automobilis, švieži, kaip naujas.Šis automobilis kvepalų yra saugus ir aplinkai draugiškas ir spaudai aromatas iš sukasi fonografo.Įvairių kvepalų funkcijos yra prieinamos, kad atitiktų jūsų nuotaiką ir pageidavimus.

Specifikacija:

Pavadinimas: sukasi saulės energija varomas automobilis aromaterapija

Medžiaga: metalas, PP

Svoris: apie 250g

Taikoma temperatūra: nuo -60°C—80°C

Atitinkamą kvepalų: Auksas-Citrinos, Juodieji, Juodojo Aukso-Vandenynas, Žalia-Shangri-La

Dydis: Apytiksl. 10*9*6CM/3.93*3.54*2.36 colių

Paketų Sąrašo:

saulės automobilių oro gaiviklis*1

10ml Aliejaus*1

Pastaba:

Gaminio dydis/nuotraukos bus išmatuotas rankiniu būdu, ir ėmėsi, prašome, atleisk man, šiek tiek nukrypimas

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Revoliucinis Solar-Powered Kvapas: Nėra daugiau įkrovimo ar keisdami baterijas!Mėgaukitės nuolatinį spaudai kvepalų su mūsų saulės automobilių oro gaiviklis.Įmontuota saulės variklis įjungiamas saulės, ir saulės diską, automatiškai įjungiamas plokštė net kvapą skleisti.

2.Unikalus muzikos automobilio apdaila: Pasinerti į visišką meno atmosferoje su Retro fonografo dizainas mūsų saulės varomų automobilių oro gaiviklis, švelniai skleisti gaivus kvapas ir pridedant jutiklinio retro nuojauta, kad jūsų automobilio interjero.

3.Augalų kompozicijas gaivikliai Faktorius: su mūsų Saulės Automobilių Oro Gaiviklis.Featuring augalų kompozicijas gaivikliai veiksnių, ji skyla kvapo molekulių nuodugniai deodorization, paliekant savo automobilį, šviežia ir nauja.

4.Aukštos Kokybės Buko Medienos: Pagaminti iš buko medienos, mėgautis gamtos aromaterapija jūsų automobilis mūsų saugų ir karščiui atsparios oro gaiviklis.naftos kvapai yra įstrigę už ilgalaikį šviežumo, be jokių degių skysčių.

5.Įvairių kvepalų variantai: pavyzdžiui, vandenyno vėjas ir citrinos kvapai laikyti savo automobilį kvapo, gaivus ir švarus, užtikrinti malonią vairavimo patirtį.

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių