PAKROVIMO VAIZDAI
Komandinis Sportas

Šoktelėti Išjungti Kamuolys Patalpų Silent Krepšinio 18/21/24cm Putų Krepšinio Tylus, Minkštas Kamuolys, Sporto Žaislų Įvairių Spalvų Ir Dydžių

(0 Atsiliepimai)
€7.72 €2.93

Žymos:

Prekės kodas:t61694

Šoktelėti Išjungti Kamuolys Patalpų Silent Krepšinio 18/21/24cm Putų Krepšinio Tylus, Minkštas Kamuolys, Sporto Žaislų Įvairių Spalvų Ir Dydžių

Kulka Taškų:

1.Saugus ir Ekologiškas: Tai tylus, krepšinis yra pagaminti iš kokybiškos medžiagos, su integruotu liejimo, kuri užtikrina saugų ir sklandų žaidimo patirties.Poliuretano medžiagos taip pat yra ekologiškai švarus ir tvirtas, todėl jūs galite mėgautis žaisti, nesirūpindami apie aplinką.

2.Išskirtinį Putų Krepšinio: Mėgautis begarsis, patalpų krepšinio sesijas su mūsų Tylus Krepšinio.Išspausti kamuolį ir žiūrėti, oro pabėgti per maža skyles, sukurti ultra-quiet atsimuša.Patobulinta putų medžiagos užtikrina patobulinto elastingumo, be vargo pripučiamos kamuolys.

3.Triukšmo Mažinimas: silent krepšinis yra suprojektuoti su daugybę mažų skylučių, kad absorbuoti gaunamo garso ir išvengti triukšmo žalą supančią aplinką, žaidimo metu.Garsas palaipsniui suvartoti susidūrimų viduje, todėl krepšinio tyliau ir maloniau.

4.Subtilus Krepšinio: Tai tylus krepšinio leidžia jokio triukšmo, kai jūs driblingas ar perduoti jį, todėl jūs galite mėgautis žaidimą, netrukdant kitiems.Jis yra lengvai rankena ir nesukelia jokios žalos grindų arba sienos.Tai puikus krepšinio naudoti vidaus arba lauko naudojimui.Jis gali atlaikyti didelį spaudimą ir yra atsparus įbrėžimams, užtikrinti saugią rikošetas greitai.

5.Smagu Visiems: Tai tylus, krepšinis yra ideali šventė ar gimtadienio dovaną savo draugams, kurie mėgsta krepšinį.Ji leidžia dalintis džiaugsmu žaidimo netrukdant kitiems.Parodyti savo meile ir rūpesčiu, su tai puiki dovana.

Specifikacija:

Pavadinimas: Silent Krepšinis

Medžiaga: Poliuretanas

Dydis.

Laikmena: 18cm/7.09 į (vidut.), 3-Iasis Kamuolys

Didelis: 21cm/8.27 į (vidut.), No. 5 kamuolys

Negabaritinių: 24cm/9.45 į (vidut.), No. 7 kamuolys

Pakavimo Sąrašas:

1 * Tylus Krepšinis

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir kameras, gali būti spalva skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, gali būti klaida produkto dydžio.

Mokėjimo būdai:

· Jūs galite atlikti mokėjimą per visus pirmiau išvardytus metodus ir prašome apmokėti per 3 dienas, kai jūsų užsakymas pateikiamas.

· Trinkeliumeistras.lt patikrins, ar jūsų mokėjimo per 24 valandas, ir mes apdoroti jūsų užsakymą kartą, kad jau baigta.

· Jei jūsų užsakymas yra uždaryta dėl saugumo priežasčių, jums reikės pateikti pretenziją Trinkeliumeistras.lt.

· Grąžinamoji išmoka, kurią sukelia įsakymo panaikinimo, grąžinimo sutartį, arba tarpininkavimo bus tvarkomi greitai ir paprastai trunka 7-10 darbo dienų pasieks jūsų sąskaitą.

Laivybos ir pakuotė:

· Visi daiktai bus patikrinta ir gerai supakuoti prieš pristatymas.Užsakymai bus išsiųsti per 2-5 darbo dienas po apmokėjimo bus baigtas.

· Svoris sklype per įprastu paštu yra tik 2kg.Mes atsiųsime atskirai, jeigu svoris būtų virš 2kg.

· Paprastai tai trunka apie 15 - 60 dienų ir gali būti šiek tiek ilgiau, kai kurios atokiose vietovėse.

· Jūs galite pasirinkti greitas pristatymas metodas, jei norite gauti sklype anksčiau, ir už tai jums reikės sumokėti siuntimo mokestį.

Siųsti ir grąžinimas:

Mes bus išsiųsti ar grąžinti, jei sklypas bus prarastas, sugadintas tranzito metu, arba gavo klaidingus elementą.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus ir mes mielai jums padėti.

Atsiliepimai:

· Jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų, būsime labai dėkingi.

· Jei yra kažkas negerai, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą prieš jums palikti atsiliepimą, ir mes stengiamės jums padėti, kol viskas yra gerai.

.

  • Tipas: Kamuolys
  • Modelio Numeris: silent krepšinis
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių