PAKROVIMO VAIZDAI
Automobilių Plovimas Ir Priežiūra

Automobilių Langų Tepalo Langą Silikono Purslų Triukšmo Mažinimo Automobilis Guminis Tarpiklis Diržo Minkštinimo Tepimo Automobilio Langą Triukšmo

(0 Atsiliepimai)
€10.95 €5.47

Žymos:

Prekės kodas:t6120

Šis silikono tepalas "windows" gali sumažinti trintį tarp juostos ir stiklo, todėl jūsų langai atidaryti ir uždaryti sklandžiai.Taip pat jį galima naudoti stalčių durelių sutepimas, išlaikyti juos nuo cypimo arba klijuoti.Jis tinka visos gumos juosteles, ant automobilio, apsaugoti juos nuo krekingo.Jis turi kelis tikslais ir yra paprasta naudoti.Tiesiog purškimo ant paviršiaus ir mėgautis rezultatus.

Specifikacija:

Pavadinimas: Automobilių Langų Tepalas

Laikymo trukmė: treji metai

Grynasis kiekis: 100 ml

Privalumai: Triukšmo panaikinimo, didelio efektyvumo tepimo, anti-senėjimo gumos juosteles, ilgalaikė apsauga.

Pakavimo Sąrašas:

Automobilių Langų Tepalas *1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Tinka Automobilio Langų: Šiuo automobilių langų tepalas gali sumažinti trintį tarp juostos ir stiklo, todėl langą liftas sklandžiai ir tyliai.Jis tinka bet kokio automobilio langą ir gali pagerinti minkštumą ir ilgaamžiškumą lango mechanizmas.

2.Didžioji Naudojimas: Stoglangis vadovas bėgiai, langų užraktas bėgiai, ir kitų paviršių, gali gauti naudos iš šio automobilio langą tepalas.Ji taip pat gali būti naudojamas tepti stalčių durų.Ji gali sumažinti triukšmo ir trinties nes ji yra lanksti ir galinga tepalas.

3.Paskutinį Ilgą Laiką: Automobilių Langų Tepalas yra saugus ingredientų ir galite sudaro apsauginę plėvelę, kuri gali veiksmingai užkirsti gumos juostelės iš krekingo, išlaikyti gumos juostelės, ir pailgina eksploatavimo laiką.Jis tinka visos gumos juostelės ant automobilio.

4.Multi-funkcinis Dizainas: Tai automobilio langą tepalas turi gerą tepumas ir mažo kintamumo, kuris gali sklandžiai lango gumos juostelėmis ir juos sustabdyti nuo priėmimo triukšmo ar utknięcie.Jis yra universalus ir veiksmingas tepalas, kurios gali pagerinti jūsų automobilio veikimui.

5.Naudojimo paprastumas: Tai automobilio langą tepalas, užtikrina ilgalaikę apsaugą, kad jūsų gumos juosteles, pašalinti triukšmo prevencijai ir krekingo.Tiesiog purkšti ant gumos juostelės ir pajusti didelio efektyvumo tepimo.

.

  • Prekės Svoris: 110g
  • Modelio Numeris: Automobilių Langų Tepalas
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Tomas: Lango tepimo
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių