PAKROVIMO VAIZDAI
Motina & Vaikams

Elektros Krūties Siurbliai, laisvų Rankų 12 Lygių Ir 3 Režimai Nešiojami Breastpump nepralaidžiose BPA Free Neskausmingas, Mažai Triukšmo Krūtimi

(2 Atsiliepimai)
€97.04 €27.91

Žymos:

Prekės kodas:t6083

Daugiau Privačių Jums: ergonomiškai suprojektuota pusiau apskrito kūno puikiai, todėl krūties siurbliai laisvų rankų visiškai nematomas, kai dėvėti liemenėlės.Tai puikus hands-free naudoti namuose, biure ar keliaujant.

Lengvas Siurblinės su 3 Rūšių: Elektros krūties siurblys, specialiai skirtos krūtimi.3 režimai: masažo (12 lygių), siurbimo (12 lygių) ir stimuliacija (12 lygių).Mūsų nešiojami siurbliai maitinimas krūtimi yra skirtas imituoti kūdikio gamtos čiulpti modelis, kuris padeda optimizuoti pieno gamybos, ir atitinka daugiau nei 99% reiklus siurbimo poreikius.

Ilgiausia Baterijos veikimo trukmė & Super Quiet: 6-8 Kartus, Naudojamų su Ilgiausia Baterija: atnaujinote 800mAh, kad 1000mAh, 6-8 kartus, naudojama po visiškai įkrauti.Triukšmo

Nuimamas Pieno Surinkėjas: Unikalus nuimamas kolektorius yra lengviau valyti, kad mama gali praleisti savo maitinimosi gyvenimo rūpesčių, ne daugiau valymo vargo.Taip pat įrengta, su sandarinimo kištukas kolektorius, taip, kad jūs galite laikyti motinos pieną tiesiogiai į šaldytuvą arba pasiimkite su savimi keliaudami.

Pritaikyta Jums: Jheppbay elektros krūties siurbliai, su 3 dydžių 17/19/21mm, tinka įvairių krūtų formos.Pats siurblys yra 27mm.Pagamintas iš nulio BPA maisto-gradeTritan medžiaga (FDA sertifikuotos), jis yra saugus jums ir jūsų kūdikiui.

Prekės Informacija

Įėjimo įtampa: 5V, 1A

Darbinė temperatūra: 5~50℃

Saugojimo temperatūra: -20~60℃

Veiklos santykinė drėgmė 5%~85

Baterijos talpa :1200mAh

Darbo laikas :2~3,5 val.

Įkrovimo laikas :2~2.5 val.

Automatinis išjungimas: 30 minučių

Vakuumas: 50~260mmHg

Triukšmas:45~60db

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Yra Baterijomis: Taip
  • Amžius: Motinystės
  • Yra Baterijų Reikia: No
  • Medžiaga: silikagelis
  • Modelio Numeris: GLE21 Elektros Krūties Siurblys
  • Maitinimo Šaltinis: Įkraunamoji baterija
  • Medžiaga Funkcija: Be Latekso, Nitrozamino Nemokamai, Ftalatas Nemokamai, BPA Free, PVC Nemokamai
  • Klientas
    2024-01-13

    Skyriuje, kuriame pieno patenka atidaro ir išsiliejimo viskas. Pigūs brangus pabaigos

    Klientas
    2024-01-15

    Paketo gavo labai gerai paketas paketas paketas pakuotės dydis 17 19 ir 21 mm ir 24 mm jau yra integruota, du kabeliai, baterijos prietaisai, reglette žinoti, dydis teterelle būti naudojamas labai praktiška 2 mažu šepetėliu būtų lengviau valyti ir jos dėklas saugoti viską, ko labai girly. Aš negaliu išbandyti produktus, tačiau 2 dirbti.

    Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių