PAKROVIMO VAIZDAI
Švietimo Ir Biuro Reikmenys

1 Gabalas, Klevų Sirupas, Įranga, Reikmenys Klevų Sirupas Bakstelėję Šviečia Tiksliai Matuoti Cukraus Kiekį Ir Kokybę

(0 Atsiliepimai)
€14.52 €6.98

Žymos:

Prekės kodas:t6082

Mūsų klevų sirupas hydrometer yra specialiai sukurta priemonė tankis savo klevų sirupas tiksliai, užtikrinti nuoseklų kokybės ir skonio kiekvieną kartą.

Aiški ir lengvai skaitoma ženklai, tai hydrometer leidžia be vargo atlikti klevų sirupas hydrometer bandymo namie, be jokių sudėtingų įrenginių ar setup reikia.

Pagaminti iš tvirtos ir ilgaamžės medžiagos, mūsų klevų sirupas įrangos tiekimas yra pastatytas, kad atlaikytų sąstingis vartoti reguliariai, todėl juos protinga investicija, bet klevų sirupo gamintojų arba entuziastas.

Nesvarbu, ar esate nedidelio masto mėgėjų, arba komercinių gamintojų, mūsų klevų cukrus hydrometer tinka naudoti su visų rūšių klevų sirupo ir klevų cukraus produktų, kad būtų gaunami tikslūs ir atitinka rezultatus kiekvieną kartą.

Nesvarbu, ar jūs ieškote pagerinti savo klevų sirupo arba tiesiog nori užtikrinti pastovius rezultatus, mūsų klevų sirupas hydrometer yra labai svarbus įrankis, bet klevų sirupo gamintojų arba entuziastas.

Spalva:Kaip Parodyta Paveikslėlyje

Medžiaga:plastikas

Pakuotės Turinys:

1 x klevų sirupas, sriegikliai komplektas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių