PAKROVIMO VAIZDAI
Sporto Ir Kūno Pastato

Skriemuliai, Lyno 2vnt 316 Nerūdijančio Plieno, pasukamasis mechanizmas, Kėlimo Skriemulys, Voleliu Baidarių Priedai Garažas Kasybos Baidarėmis Vienetas Užuolaidos

(0 Atsiliepimai)
€5.85 €2.92

Žymos:

Prekės kodas:t60573

Mūsų kabelių skriemulys varantys yra būtina turėti bet kurios sporto entuziastas.Jos nailono ratų užtikrinti, kad jis nebus slydimo, žalą ar pertrauka lengvai.Naudoti ją kilnoja svorius, be jokių pertraukų.Pristatymas greitai ir be jokio vargo.Pridėti šį patvarus ir patikimas skriemulys į savo treniruotės įprastas šiandien!

Medžiaga: 316 nerūdijantis plienas

Dydis:(vidut.) 45*26*15mm/1.77*1.02*0.59 cm

Svoris (apytiksl.) 18g/vnt.

Pakavimo Sąrašas:

2vnt x kėlimo lyno skrysčių

Dėmesio:

1,, dėl fizinio matavimo, dydis gali turėti šiek tiek klaidų.

2,, dėl skirtingų monitorių, gali būti šiek tiek skiriasi spalva.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Ilgalaikis Patvarumas: Pagamintas iš 316 nerūdijančio plieno plokštė, mūsų skriemuliai yra dilimui, nebus amžius lengvai, ir gali atlaikyti atšiaurių aplinkos, pavyzdžiui, jūros vandenyje, be rūdžių.Į skriemulys funkcijų nailono ratų, kad yra lengvas ir dėvėti, atsparus, užtikrinti sklandų operacija, kuri trunka.Gauti ilgalaikį produktą, kuris tikrai nenuvils.

2.Efektyvus Apkrovos Valdymas: Padidinti savo traukimo galia su šių skriemuliai, lyno.Kniedėmis procesas užtikrina saugumą ir ilgaamžiškumą, o paprastas naudoti dizainas apsaugo nuo slydimo.

3.Praktiškas Sprendimas: Su apkrova iki 50 kg, mūsų skriemuliai, lyno yra labai kietas ir ne lengvai pažeisti.Jų patogi konstrukcija užtikrina, jie yra patikimas variantas už bet kokią paraišką, be kompromisų dėl praktiškumo.

4.Efektyvus Kėlimo: Mūsų paprastas ir elegantiškas dizainas leidžia lengvai pakabos, kėlimo, arba vykdo sunkių objektų ant virvių.Padidinti traukos programos efektyvumą ir sumažinti trintį su kiekviena naudoti, todėl net sunkiausias užduotis vėjas.

5.Platus Programą: Šios skriemuliai, lyno yra idealus sprendimas didelėms apkrovoms.Puikus kėlimo ir krovimo didelis, įranga, baidarės, kanojos, konteinerių, ir daugiau.Plačiai naudojamas kasybos vienetų, garažams, gamykloms, ir net už portjeros, užuolaidos ir clotheslines, šių skriemuliai yra turi turėti bet koks darbo aplinkoje.

.

  • Departamentas Pavadinimas: Vyrai
  • Mokymo Vietos: Juosmens & Pilvo Pratimas
  • Tipo sportas: Stiprumo Mokymas
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių