PAKROVIMO VAIZDAI
Dėvėti Dalys

Anti-rūdžių Metalo Laikiklio Stovas Stovo Padanga Ratlankio Stebulės Kabinti Plieno Kablys prie Sienos tvirtinamas Lenktynių Kablys Stabilus Laikiklis vitrinos

(0 Atsiliepimai)
€6.95 €3.47

Žymos:

Prekės kodas:t5960

Kulka Taškų:

1.Patvarus Plieno: Pagaminti iš didelio stiprio mangano plieno, šis ratlankio Ekranas Kablys pasigirti išskirtinis ilgaamžiškumas ir dėvėti, atsparus vandeniui.Atsispirti deformacijos ir lieka nepažeistos, todėl tai yra ilgalaikis sprendimas.

2.Išvengti Žalos: Su mūsų Ratlankio Ekranas Kablys, jums be jokio vargo diegimo procesą.Savo ABS ratlankio kabliukai išvengti įbrėžimų ir išlaikyti varantys blizgesį.Į prisitaikantis dizainas tinka labiausiai varantys dydžių, ir yra pagaminti iš ekologiškai švarių medžiagų, teikti atsakingas sprendimas.

3.Nesuderinta Stabilumas: naudojant dukart skylę kablys ratlankio tvirtinimo prie sienos, tai ratlankio ekranas kablys suteikia neprilygstamą stabilumą.Ji saugo varantys tvirtai vietoje, užkirsti kelią bet kokią galimybę jį dar laisvi arba nukristi.

4.Padidinti Erdvę: Saugiai laikyti ir demonstruoti savo ratlankiai su šiuo ekranas kablys skirtas 13-22 colių ratlankiai.Tinka automobilių, Džipai, sunkvežimiai, motociklai, šis kablys efektyviai organizuoja savo garažo, optimizuoti savo erdvę ir didinti savo produktyvumą.

5.Kompaktiškas Kablys: Ratlankio Ekranas Kablys pasižymi tvirta konstrukcija ir lengvas montavimas, suteikiant jums yra lengvas būdas pademonstruoti padangų centruose ir ratlankiai į estetiškai malonus būdu.

Aprašymas:

Ekranas motociklo padangų centras su pasitikėjimo, naudojant šią dilimui Ratlankio tvirtinimo prie Sienos.Efektyviai apsaugo nuo įbrėžimų ratų su savo double-hole kablys dizainas.Puikus papildymas bet kokio garažo ar žmogus urvas.

Techniniai duomenys:

1. Medžiaga: plienas + ABS

2. Dydis: apie 6.4*4.2*2cm/2.52*1.65*0.79 cm

Pakavimo Sąrašas:

1pc*ratlankiu ekranas kablys

Pastabos:

1. Dėl skirtingo šviesos ir ekrano parametrai, spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2. Prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas dėl skirtingų vadovas matavimai.

.

  • 3 tipas: rato stebulė stendas
  • Modelio Numeris: Ratlankiu Ekranas Kablys
  • Parama: Dropshipping ir Didmeninės
  • Medžiaga: Plienas + ABS
  • Tipas 2: stovas laikiklis
  • Tipas 1: Stendas, ratų automobilį
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: vvcesidot
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių