PAKROVIMO VAIZDAI
Namų Tobulinimas

2 Vnt. Čiužinių Laikiklis Baras Laikyti Čiužinys Kamštis Stumdomas Skaidrių Kamštis Išvengti Stumdomas Turėtojo Vieta Gripper Metalo

(0 Atsiliepimai)
€26.00 €13.00

Žymos:

Prekės kodas:t5943

Sustabdyti jūsų čiužinys stumdomas aplink su šį paprastą ir veiksmingą kamščiu.Tinka bet kokio dydžio lova rėmo, tai lengva įdiegti ir nebus rūdžių arba išnyks.Jūs galėsite gauti patogus miegas be jokio judėjimo.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: Čiužinys Kamštis

Dydis: 6*6*5.5 colių

medžiaga: metalas

Paketas, sąrašas:

Čiužinys Kamščiu*2

Varžtai*8

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Veiksmingas Fiksacija: Ieškote paprastas būdas išlaikyti jūsų čiužinys vietoje?Mūsų skaidrių kamštis užtikrina anti-slydimo, todėl galite miegoti ramiai, be jokių trukdžių.Mėgaukitės daugiau patogų nakties poilsio su be jokio vargo saugumo.

2.Universalus Suderinamumas: atsisveikinti su nesutapimas rūpesčių.Mūsų profesionalaus lygio čiužinys skaidrių kamštis yra skirtos saugiai tilptų ant lovos rėmai visų dydžių ir formų.Išlaikyti jūsų čiužinys vietoje, be jokių stumdomas aplink, nesvarbu, kokie jūs miego.

3.Patogiai Saugios: Su varžtais su sąlyga, naudojant šią čiužinys skaidrių kamštis yra vėjas.Tiesiog užsukite kampų savo čiužinys su atsuktuvu ir neleisti jai stumdomas nuo lovos rėmo.Mėgaukitės lengva, nervintis-nemokamas montavimas.

4.Stiprus ir Patvarus: Pagamintas iš vienodo storio metalo, šis čiužinys skaidrių kamštis bus ne rūdžių ar išnyks laikui bėgant.Jis yra stiprus ir tvirtas, nėra lengvai deformuojasi, ir gali būti naudojamas ilgą laiką.

5.Taikoma Arenoje: Su mūsų čiužinys skaidrių kamščiu, jūs galite mėgautis jaukus ir pastovus miego bet kurioje vietoje.Iš savo namų, atostogų nuoma ir RVs, gali imtis šios kelionės-draugiškas patogumo, kur jums eiti.

.

  • Medžiaga: Poliesteris
  • Modelio Numeris: čiužinys skaidrių kamštis
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių