PAKROVIMO VAIZDAI
Saugumas Ir Apsauga

Pramonės Endoskopų Borescope Kamera HD Skaitmeninė Kamera Gyvatė 4.3 Colių LCD Ekranas, 33FT Kabelis

(0 Atsiliepimai)
€105.45 €44.29

Žymos:

Prekės kodas:t58997

Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis!

Pramonės Endoskopų Borescope Kamera HD Skaitmeninė Kamera Gyvatė 4.3 Colių LCD Ekranas, 33FT Kabelis

[4,3-colių LCD Ekranas]HD Endoskopą kamera su 4,3-colių spalvotas LCD ekraną, kuris leidžia peržiūrėti didelės raiškos vaizdai realiuoju laiku.Lengva valdyti, jūs galite naudoti ją iš karto, kai jis yra įjungtas.Nereikia naudoti savo išmanųjį telefoną ir prisijungti prie WIFI ir nereikia atsisiųsti jokios programinės įrangos tvarkyklės.Todėl jums nereikia jaudintis dėl dirtying savo brangaus telefono darbe taip pat.Pastaba: endoskopų negali fotografuoti ir filmuoti.

[Aukštos kokybės Kamera Gyvatė]8 reguliuojamas LED žibintai, siekiant užtikrinti aiškų vaizdą net ir esant tamsoje.Geriausia fokusavimo atstumas (2cm-10cm), todėl patikrinimai lengviau. 20M Pusiau Standus kabelis yra tiek tvirtas ir lankstus, kad geriau atitiktų jūsų poreikius.

[Platus Taikymas]pramonės Endoskopą yra puikus patikrinti vamzdžiai arba teritorijas, kurios nėra matomos plika akimi.Jis yra plačiai naudojamas tokiose srityse kaip automobilių techninė priežiūra, mechaninės kontrolės, vamzdžių remontas, namų ūkio prietaisų tikrinimas, namų priežiūros, sienos struktūros patikrinimą, kanalizacijos/ nutekėjimo tikrinimo ir pan.

Puikios Aiškumo ir Garso Įrašymo Įrengtas su state-of-the-art 2.0 megapikselių CMOS vaizdo jutiklis ir Bluart 3.0 Vaizdo Procesorius, tai borescope fotoaparatas pristato stulbinančiai išsamias nuomones, kad fiksuoti kiekvieną niuansą jūsų kontrolės srityje.Plius, vidinis mikrofonas ir garsiakalbis leidžia sklandžiai garso įrašymo ir peržiūros metu, todėl jūs galite sekti svarbius duomenis per savo patikrinimai

Efektyviai Padalinti Ekraną - pagrindinė kamera ir pusės vaizdo kamera gali būti naudojama atskirai arba kartu, kiekvienas su savo apšvietimo apšviesti net tamsiausiose vietose.Galite palyginti skirtingas nuomones gyvuotų padalinti ekraną, būtų lengviau identifikuoti visus neatitikimus ir klausimų.Tai gali padėti jums užsidirbti daugiau tikslios diagnozės ir išvengti trūksta svarbi informacija

dydis: 10.01 x 10.01 x 10.01 cm

Medžiaga: plastikas

spalva: juoda

Pakuotės Turinys:

1 x endoskopą priimančiosios

1 x kablys Priedai

1 x USB duomenų kabelis

1 x naudojimo instrukcija lietuvių kalba

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Mus

Prašome tikime, kad mūsų klientų aptarnavimo darbuotojų lojalumo ir rankena galimybes.Ne taip lengvai duoti neigiamą įvertinimą ir blogų atsiliepimų žvaigždės .Nes vertinimas negali pakeisti ,atsiliepimų negaliu pakeisti, Turime bendrauti ir suprasti vienas kitą.

Apie Mokėjimą

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su Trinkeliumeistras.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

1. Prašome patikrinti, ar pakuotė ir daiktas, kai jūs gaunate kruopščiai ir įsitikinkite, nėra jokių problemų.

2. Jei turite kokių nors problemų, ar nėra visiškai patenkintas savo paketą,prašome don ' t būti, nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Mes išspręsti problemą, kad patenkinti jus.

3. Jei nėra jokių problemų, prašome palikti mums 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.

Jūsų iškilmingai yra mūsų didžiausia motyvacija ! ! !

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: FGHGF
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių