PAKROVIMO VAIZDAI
Sporto Ir Kūno Pastato

1Pcs Vario Kulkšnies Įtvaras Įpilti Suspaudimo Įvorė Parama Padų Fascitas, Zwichnięty Kulkšnies, Achilo Sausgyslė, Veikia

(0 Atsiliepimai)
€7.56 €3.93

Žymos:

Prekės kodas:t58983

Apie šią prekę:

1.【Didžiausias Nekilnojamojo Vario Jonų Kiekis】Vario kulkšnies įtvaras yra pagamintas iš minkštos vario-įpilti audinio (daugiau nei 80% vario kiekis).Tai kvėpuojantis ir prakaito sugėrimo medžiaga yra sausa ir kvapas nemokamai ir išlaikyti jūsų oda švari ir sveika.Patogu dėvėti visą dieną.

2.【Sumažinti Kulkšnies ir Arch Skausmas】labiausiai pabrėžė funkcija kulkšnies rankovių yra suspaudimo ji suteikia.Kompresija įtvaras padeda sumažinti patinimą, padidinti apyvartą nuo snukio kūną, padeda greičiau atsigauti ir sumažina skausmą nuo artrito, padų fascitas, achilo sausgyslių, kulno skausmas, sąnarių ligos, arkinių paramą, kulkšnies patempimų ar kitų su sportu susijusių traumų.

3. 【Jausti Tikrą Komfortą ir aukščiausios Kokybės】, Pagamintas iš lengvos, drėgmės wicking audinio, mūsų kulkšnies apsiaustas jus patogūs ir madingi visą dieną.Nesvarbu, ar jums dėvėti juos dirbti į savo batus, per savo laisvą laiką veikla arba sporto šakų, tokių kaip sporto treniruotes, futbolas, žygiai, gimnastika, CrossFit, tenisas, tinklinis, futbolas, treniruoklių, krepšinio ar naktį, miegant.Jūsų kojos bus meilės, paramos ir komforto lygį mūsų kulkšnies petnešos, teikia jiems!

4.【Teikti Paramą & Išvengti Žalos】Mūsų kulkšnies parama petnešomis suteikti jums daugiau stabilus pagrindas, puikiai tinka poveikį, sporto, pavyzdžiui, tinklinio, krepšinio, futbolo, kelias, veikia, racquetball, tenisas, futbolo ar beisbolo, sukurti galutiniam kulkšnies parama, išvengti traumų, o naudojasi.

Techniniai duomenys:

Produkto Pavadinimas: Čiurnos Įtvaras

Medžiaga: Vario Pluoštas, Nailonas

Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Dydis: S, M, L, XL

Paketas Apima:

1Pcs * Vario Kulkšnies Įtvaras

Pastaba: Jums bus gauti tik 1 vnt, jei jums reikia 1Pair=2vnt, prašome pasirinkti kiekis 2.

.

  • dropshipping: Taip
  • Prekės Pavadinimas: XQQMXX
  • Modelio Numeris: kulkšnies parama
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Amžius: Virš 13
  • Medžiaga: Vario Pluoštas, Nailonas
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių