PAKROVIMO VAIZDAI
Elektros Įranga

Aušinimo Stovas, Kroviklis Vertikalus Aušintuvas Stovėti Valdytojas Įkrovimo Daugiafunkcinis Valdiklis Įkrovimo Stotis Daugkartinio Naudojimo Stendas

(0 Atsiliepimai)
€38.62 €23.17

Žymos:

Prekės kodas:t5853

Vertikalus Stovas Cooler su 2 aušinimo ventiliatorius yra būtina turėti bet kuris žaidėjas, ar filmas mylėtojas.Laikykite savo prietaisą valyti ir apsaugoti nuo perkaitimo su šiuo vertikalus laikiklis.Atsisveikinti su nepatogus konfigūracijos ir mėgautis organizuotas pramogų centras.Yra duomenų valdytojas, kad būtų lengva pasiekti.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Vertikalus Stovas Cooler

Spalva: Balta

Įėjimo Įtampa: DC 5V

Įėjimo Srovė: 3A

Valdytojas Įkrovimo Įtampa: DC 5.1 V

Įkrovimo Laikas: Apie 3 val.

Valdytojas Įkrovimo Srovė: 1000MA * 2

Ventiliatoriaus sukimosi Greitis: 4500 ± 10% rpm

Pakavimo Sąrašas:

Vertikalus Stovas Cooler * 1

Pašalinti Pagrindo Plokštė * 1

Varžtas * 2

Įkrovimo Kabelis * 1

Adapteris * 4

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukas.

2. Atleisk, šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Aušinimo ir Įkrovimas: Įrengtas su šilumos kriaukle bazę ir greitis aušinamas žaidimų konsolės, mūsų Vertikalus Stovas Cooler optimizuoja veikimą.Jos daugiafunkcinis dizainas yra dual belaidis valdiklis įkroviklis stotis, USB kroviklis uosto, 10 žaidimo laiko tarpsnių, ir vertikalus laikiklis, skirtas patobulintas patogumas ir organizavimas.

2.Optimalus Veikimas: įtraukti 2 galingas aušinimo ventiliatoriai, šis vertikalus stovas cooler suteikia greitą ir efektyvų šilumos išsklaidymo, užtikrinti jūsų konsolę, bus saugus ir geriausiomis sąlygomis.Ramioje operacija leidžia nepertraukiamą žaidimą mokymai, o tvirtas metalo bazė sudaro stabili platforma, savo nustatymus.

3.Saugos Apsaugą: Saugo jūsų konsolių ir valdytojai saugus nuo perkaitimo ir trumpojo jungimo su išplėstinėmis saugumo funkcijomis.Mūsų vertikalus stovas aušintuvas turi viršįtampių ir per didelė įkrova apsaugos funkcijos, kartu su įmontuotu ventiliatoriumi ir šilumos išsklaidymo dizainas.Vieta jūsų įrenginius su ramūs, jie yra apsaugoti nuo žalos.

4.Švarus ir Valdyti Darbalaukį: atsisveikinti su netvarkinga ir žaibų žaidimo setup su mūsų vertikalus stovas aušintuvo.Su savo plečiama storage manager", galite įrašyti iki 12 žaidimo diskų, tuo pačiu sumažinant kosmoso srityje.Vertikalaus išdėstymo dizainas leidžia švarus ir tvarkingas desktop, maksimaliai horizontalios erdvės.

5.Modernizuota Ryšiai: Su vertikalus stovas cooler ' s papildomas USB prievadas, prijunkite kelis valdikliai ir USB priedus, siekiant pagerinti savo žaidimo patirties.Magnetinio įkrovimo adapteris padeda be jokio vargo įkrovimo jūsų duomenų valdytojas, ir saugia konstrukcija užtikrina įrenginio saugumą.

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių