PAKROVIMO VAIZDAI
Baldai

Tatub Baras, Stalas ir Kėdės Rinkinys, 4, Pramonės Baras, Stalas, Kėdės Už CouchPu Odos Sėdynės, Kaimiškas Ruda

(0 Atsiliepimai)
€250.79 €125.39

Žymos:

Prekės kodas:t58200

Tatub Baras, Stalas ir Kėdės Rinkinys, 4, Pramonės Baras, Stalas, Kėdės Už Sofos, Pub Lentelės, Baras Aukštis, Pusryčiai, Baras, Stalo Rinkinys, skirtas Gyvenamasis Kambarys, Virtuvė, Valgomasis Salė, Pu Odos Sėdynės, Kaimiškas Ruda

Pu Odos, Kempinė

【Klasikinis Dizainas】Tatub pramonės baro stalas ir kėdės rinkinys, 4 vitrinos nesenstantis dizainas, kad sujungia drožlių plokštės ir tvirtas plieno rėmas, pridedant jutiklinio derliaus žavesio į savo erdvę.

【Tvirtas ir Patvarus】Meistriškai paskutinis, mūsų baras, stalas, kėdės funkcijų, aukštos kokybės, medienos drožlių plokštė (nuo 0,6 cm storio) ir tvirtas plieno rėmas puikią paramą.Stalo padeliai gali būti koreguojama nelygios grindys, didinti stabilumo.

【Universalus Naudojimas】Su stačiakampio formos, šios virtuvės baro stalo rinkinys puikiai tinka siaurose erdvėse.Jis gali tarnauti, kaip jauki pub lentelės, baras aukštis, paprastas pusryčiai, baras, stalas, už sofos baro stalo kambarį, ar darbo sritį, už valgio ruošimas.Keturios kėdės gali būti tvarkingai laikomi po maksimizuoti savo gyvenimo erdvę.

【Patogus Sėdimosios】Įrengta keturių kėdžių minkštų PU odos, šie sėdimos vietos yra užpildytos didelio tankio putomis patogiai sėdi patirtis.Nesvarbu, ar esate kalbasi su šeima ar mėgautis miltai, šios kėdės suteikia atsipalaidavimo ir paramos.

【Daug Krėslų】Mūsų baro stalas ir kėdės rinkinys, 4 komplektuojamas su keturių aukštos kėdės.Nesvarbu, ar esate hostingas intymus rinkti su draugais ar didelės šeimos vakaronė, jūs turite kambario atsarginių.

.

  • Kilmės: JAV(Kilmės)
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių