PAKROVIMO VAIZDAI
Baldai

Čiužinys Keltuvai, Ergonomiškas Čiužinys Pleišto Liftas Lova Priėmimo Čiužinys, Čiužinio Pakėlimo Sumažinti Nugaros Skausmą, Lova Juda Padėti

(0 Atsiliepimai)
€6.81 €4.77

Žymos:

Prekės kodas:t57368

Mūsų čiužinys lifter yra pagamintas iš storos, korp-pašalinti medžiagų, ji išlaiko savo čiužiniu, švari ir higieniška.Pusiau skaidri peržiūros leidžia lengvai manevruoti, o suapvalinti rankena užtikrina patogų rankena.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: Daugiafunkcinis čiužinys lifter

Gaminio dydis: (vidut.)33.5*5*8cm/13.19*1.97*3.15 cm

Medžiaga: PET

Svoris: apie 320g

Produkto funkcijos: Padidinti čiužinys, Organizuoti lakštai, dulkes ir plaukus

Paketas, Sąrašas:

Čiužinys keltuvai*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Pasirinkta Medžiaga: pagamintas iš aukštos kokybės PET medžiaga, šis čiužinys keltuvai funkcijų stipri ir patvari konstrukcija, kad galėtų atlaikyti dideles apkrovas be deformacijos.

2.Dual Naudojimas: Šis čiužinys lifter yra patogus įrankis, kuris gali padėti jums padaryti jūsų lova tidier ir patogiau.Jis gali lengvai pakelti čiužinys kimšti lapus, ir taip pat pašalinti bet korp ar dulkes nuo paviršiaus.Jis yra kompaktiškas ir lengvas laikyti, ir gali būti naudojamas su bet kokio dydžio čiužinį.

3.Higienos Gerinimas: priekis šis čiužinys lifter yra įrengta su lanku, voleliu, kurie gali pašalinti plaukų, dulkių ir kitų nešvarumų lakštai, juos išlaikyti švarią ir higienišką.

4.Techninės priežiūros Stiprinimo Funkcija: Mėgaukitės patogu, priežiūros, su mūsų čiužinys keltuvai s permatomas dulkių dangtelį, kad galima nuimti ir lengvai valomi.Viršutinė dalis yra pusiau skaidrus žiūrėjimo langas, kuris suteikia aiškų vaizdą apie turinį, o taip pat ne užima daug vietos.

5.Ergonomiška Rankena: apvalūs ir kampu, komforto ir patogumo.Rankena čiužinys lifter yra suprojektuoti su 30 laipsnių trikampio priekio, kuris telpa į delną ir leidžia jums pakelti čiužinio, be jokių pastangų.Suapvalinti formos rankena patogiai laikyti ir apsaugo nuo slydimo arba kenkia savo pirštus.

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Tipas: Baldai Padengti
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių