PAKROVIMO VAIZDAI
Interjero Priedai

Automobilio Galinės Sėdynės Organizatorius Oksfordo Audinio Backseat Saugojimo Organizatorius Automobilio Interjero Aksesuarų Laikymo Backseat Saugojimo Organizatorius

(0 Atsiliepimai)
€10.61 €4.78

Žymos:

Prekės kodas:t5649

Galinės Sėdynės Automobilių Organizatorius yra subtilus ir praktiškas produktas, kuris gali padėti jums organizuoti savo išsimėtę daiktus į automobilį.Ji yra šiluminė izoliacija ir šalčio funkcijas išlaikyti savo gėrimus ir maistą šviežią.Ji yra lengva valdyti ir gali optimizuoti automobilio aplinką.Jums patiks tvarkingas ir patogus kelionėje su šiuo organizatorius.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Oxford Medžiaga 600D+ Medaus

Dydis: 25*23cm

Naudoti pozicija: atlošas

Pareigos: Šilumos išsaugojimas

Naudojimas: Hang tipas

Produktų Sąrašas:

Automobilio Galinės Sėdynės Organizatorius*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Išsaugoti Maistą ir Gėrimus: šilumos izoliacija ir šalto animacinių filmų kišenės, kad jūsų užkandžiai ir gėrimai iš gadinti ar praranda savo skonį.Švarus saugojimo didina savo kelionę su daugiau patogumo ir malonumo.

2.Stipri Medžiaga: Pagamintas iš aukštos kokybės Oksfordo audinys medžiaga, šio automobilio galinės sėdynės organizatorius gali atlaikyti kasdienio naudojimo ir apsaugoti savo sėdimos vietos nuo įbrėžimų.Jis taip pat yra lengvai valomas ir atsparus vandeniui.

3.Užtrauktukas Funkcija: Džiaugtis švaria ir sanitarijos automobilio galinės sėdynės organizatorius su užtrauktukas, kurį galima atidaryti be jokio vargo valymas, tvarkymas, dulkių ir purvo baimėje.Medžiaga paprasta ir madingas tekstūros.

4.Aptakus Tekstūra: automobilio galinės sėdynės organizatorius gali pasigirti aptakus ir sklandžiai tekstūros, kurie yra patogūs ir patrauklūs.Tai sudaro baudą ir kokybės medžiagas, kad būtų ryškus, ir stiprus.

5.Tvarkykite Savo Automobilio Elementus: Tai automobilio galinės sėdynės organizatorius leidžia jums saugoti savo daiktus į įvairias patalpas, todėl jūs galite rasti juos lengvai ir jūsų automobilis tvarkingas ir švarus.

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Tipas: Bagažo Skyriaus Box / Maišelis
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių