PAKROVIMO VAIZDAI
Buitinė Technika

1 Set 4G LTE 4G Maršrutizatorių Wifi Maršrutizatoriaus Su SIM Kortelės Lizdas Palaikymo Belaidžio Laidinio 300Mbps Router LT220-E ES Plug

(0 Atsiliepimai)
€97.09 €55.35

Žymos:

Prekės kodas:t56213

1 Set 4G LTE 4G Maršrutizatorių Wifi Maršrutizatoriaus Su SIM Kortelės Lizdas Palaikymo Belaidžio Laidinio 300Mbps Router LT220-E ES Kištuko 1 Set 4G LTE 4G Maršrutizatorių Wifi Maršrutizatoriaus Su SIM Kortelės Lizdas Palaikymo Belaidžio Laidinio 300Mbps Router LT220-E ES Plug Produkto pristatymas: įranga, priima metalinis korpusas ir speciali transporto priemonė anti-trukdžių dizainas turi gera anti-trukdžių rezultatus.

Patvirtinti transporto priemonės konkrečių elektros tiekimo projektavimas, parama automobilio 12V elektros energijos tiekimo ir 24V maitinimo sistemą, kuri gali veiksmingai užkirsti kelią žalos įranga sukelia transporto priemonės energijos tiekimo svyravimus.

Dual-band WIFI, galite atsiliepti telefonu; paramos 4G WIFI wired.

Palaiko gauti iki 32 terminalų įrenginių vienu metu, mobilieji telefonai, kompiuteriai, Televizoriai, ir protingi namai gali būti naudojamas. 4 SMA jungtis, antenos yra nuimamas ir palaiko išorinę anteną.

Tiesiog prijunkite operatorių SIM kortelės, ir ji gali ieškoti ir prisijungti norint pasiekti didelio greičio 3G/4G/5G plačiajuosčio ryšio prieigos automatiškai.Produktas taip pat suteikia WI-fi "hotspots", kurios vartotojai gali prisijungti mobiliojo telefono ir kompiuterio su prieiga prie interneto.

Perskaitykite prieš tai, kad:

Skirtingų operatorių yra skirtingų dažnių juostų, įvairių šalių.Prašome patikrinti dažnių juostose savo šalyje, prieš užsakymą.

Galite patikrinti dažnių juosta jūsų šalyje/regione adresu

https://www.frequencycheck.com/countries

Azijos versija Dažnių juostose:

4G/FDD:B1/B3/B5/B8

4G/TDD:B38/B39/B40/B41

3G/UMTS:B1/B5/B8

Taikoma daugelyje Azijos šalių, tokių kaip Izraelis, Pietų Korėja, Indija, Kazachstanas, Šri Lanka, Tailandas, Japonija, Singapūras, Indonezija ir kt.

/

Europos versija Dažnių juostose:

4G/FDD:B1/B3/B5/B7/B8/B20

4G/TDD:B38/B39/B40

3G/UMTS:B1/B5/B8

Taikoma Europoje, Afrikoje, Azijoje, visose šalyse ir regionuose, pavyzdžiui, Rusija, Izraelis, Pietų Korėja, Ispanija, Brazilija, Ukraina, Prancūzija, Italija, Nyderlandai, Indijoje, Nigerijoje, Šveicarijoje, Kazachstane, Lenkijoje, Ganos ir kt.

Kištuko Tipas:EU Plug,ji taikoma Indonezija, Vokietija, Prancūzija, Ispanija, Italija ir t.t.

Įtampa: AC100-240V

Medžiaga: Metalas

spalva: Juoda

Pakuotės Turinys:

1 x 4G Wi-fi " Maršrutizatorių

2 x wifi antena

2 x LTE antena

1 x Maitinimo Adapteris

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

.

  • Prekės Pavadinimas: FGHGF
  • Komunikacijos metodas: RF, NB-di, "Wi-Fi"
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių