PAKROVIMO VAIZDAI
Skrybėlės & Kepurės

Beisbolo Kepurę Unisex " Quick-Dry Golfo Žvejybos Hat Kvėpuojantis Akių Reguliuojamas Vyrų, Moterų, Saulės, Skrybėlę Laišką Dizainas, Apsauga Nuo Saulės, Skrybėlę

(0 Atsiliepimai)
€1.96 €1.31

Žymos:

Prekės kodas:t556170

Beisbolo Kepurę Unisex " Quick-Dry Golfo Žvejybos Hat Kvėpuojantis Akių Reguliuojamas Vyrai Moterys Laišką Dizaino Vasaros Apsauga Nuo Saulės, Skrybėlę, Lauko

Unisex Dizaino ir Universalus Stiliaus: Tai beisbolo kepurę funkcijų, paprasta, kietas spalvų dizainas raide akcentai, todėl tinka ir vyrams, ir moterims.Puikiai tinka kasdienio gyvenimo, veiklos lauke, žvejybos, ir streetwear.

Patobulintas Orui: skrybėlę yra meistriškai, kurių tinklinio audeklo akies medžiaga padidina oro srautą ir orui, išlaikant jums atvėsti ir patogiai per karštas vasaros dienas.

Kokybiškos Apsaugos nuo Saulės: platus kraštų dizainas siūlo išplėstinį skėtį nuo saulės srityje, efektyviai, apsaugoti savo veidą nuo kenksmingų UV spindulių ir teikti optimalus apsaugos nuo saulės.

Greito Džiovinimo Medžiaga: Pagaminti su greito džiovinimo audinio, tai beisbolo skrybėlę yra puikus vasarą nešioti kaip ji dagčiai toli drėgmę ir džiūsta greitai, reikia užtikrinti, kad būtų sustabdyti atvėsti visą dieną.

Reguliuojamas & Patogiai: Įrengtas reguliuojamas dirželis gale, ši skrybėlę galima lengvai pritaikyti, kad tilptų dauguma galvos dydžio patogiai, užtikrinant saugią ir aptemptas tinka nešioti visą dieną.

Aprašymas:

Unisex beisbolo skrybėlę būtų stilingas ir universalus aksesuaras puikiai tinka tiek vyrams, tiek moterims!Šią skrybėlę yra vientisos spalvos dizainas, todėl paprastas, bet madingas, ir puošia laišką papuošalai pridėta nuojauta.

Sukurta su jūsų komfortą, tai beisbolo skrybėlę yra paimtos iš greito džiovinimo audinio, todėl jis idealus pasirinkimas tiek vasarą nešioti.Akių konstrukcija užtikrina maksimalų vėdinimą, išlaikant jums atvėsti ir patogiai, per lauko veikla, arba atsitiktinis kasdienio gyvenimo.

Vienas iš standout bruožai šios kepurės yra daug kraštų dizainas, kuris suteikia išplėstą skėtį nuo saulės srityje, skirtas patobulintas apsaugos nuo saulės.Ne daugiau raibsta saulėje arba kelia nerimą, apie kenksmingų UV spindulių - tai hat turi turime jums taikoma!

Reguliuojamo dizainas užtikrina patogų tinka visiems galvos dydžiams, todėl jį lengva rasti, puikiai tinka jums.Nesvarbu, ar esate pozicijoje iš dienos žvejybos, pataikyti į gatves stilius, ar tiesiog vyksta apie savo kasdienį gyvenimą, tai beisbolo skrybėlę yra galutinis priedai užbaigti savo išvaizdą.

Prekės Pavadinimas: Beisbolo Kepurę

Medžiaga: Medvilnė

Savybės: Orui Tinklelio Tvirtinimo Taškai, Reguliuojamas, Apsauga Nuo Saulės,

Dydis Informacija:

Perimetras: 56-60cm (Vidut.)

Gylis:11cm/4.33" (Vidut.)

Pastabos:

Dėl šviesos ir ekrano nustatymas skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Komplektą Sudaro:

1 x Beisbolo Kepurę

.

  • Taikoma Sezonas: Vasaros
  • Taikoma Scena: Lauko
  • Išleidimo Data: Summer2022
  • Prekės Pavadinimas: SANWOOD
  • Lytis: Unisex
  • Elemento Tipas: Saulės Skrybėlės
  • Stilius: Atsitiktinis
  • Kilmės Vieta: Kinija (Žemyninė)
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: MEDVILNĖS
  • Modelio Tipas: Geometrinio
  • Departamentas Pavadinimas: Suaugusiųjų
  • Funkcija: Kvėpuojantis
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių