PAKROVIMO VAIZDAI
Aktyvios Sudedamosios Dalys

10VNT ,Tiekimo iš Japonijos importuotų nendrių jungiklis normaliai atviras su magnetrono tipas : ORD324 Vietoje, Nemokamas Pristatymas

(0 Atsiliepimai)
€8.80

Žymos: Reed switch

Prekės kodas:t5559

Nuotraukos:

Originalaus produkto pakuotė , pakavimo , 2000 m., visa paketo palankesnėmis kainomis !

Techniniai duomenys:

Produkto parametrai :

Kontaktų Forma poveikio

A

Maks.Kontaktai Reitingų Maksimali Galia

1 0 W

Maks.Perjungimo Įtampa Didžiausia perjungimo įtampa

100 VDC

Min.Suskirstymas Įtampos mažiausias skilimo įtampa

220 VDC

Maks.Komutacijos Srovė Perjungimo Dabartinis

0.5 A

Maks.Atliekame Dabartinės Maksimali Apkrovos Srovė

1

Maks.Pirminio Kontakto Varža didžiausia kontakto varža

100 m

Min.Izoliacijos Varža Minimalus Izoliacijos Varža

1010

Maks.Veikia laiko veikimo laikas

0.4 ms

Bounce laiko Bounce laikas

0. 3 ms

Maks.Išleidimo laiką išleidimo laikas

0.05 ms

Min.Rezonansinis Dažnis Atsako Dažnis

5000 4 00HZ

Maks.Veikimo Dažnis Maksimalus Darbinis Dažnis

500 HZ

Traukti Vertės jautrus vertės

10-45 NE

Min.Drop out Vertės mažiausia iš naujo nustatyti vertę

5

Maks.Kontaktai Talpos maksimalus susisiekti talpa

0.3 pF

Bandymo Ritė Bandymo Ritė

Posūkių ratus

Atsparumas

5000 T

45 0

Nendrių darbai:

Nendrių yra sausų nendrių vamzdis trumpas, yra natūra pasyvūs elektroniniai valdymo elementas, kontaktų , su paprasta struktūra , mažo dydžio, lengva kontroliuoti ir pan., dažniausiai tai yra sandariame korpuse, stiklinis vamzdelis yra įdiegtos yra du elastinga pavasario plokštės iš geležies , taip pat vadinamas rodis metalo užpildymas inertinėmis dujomis .Paprastai, du nendrių stiklinis vamzdelis, pagamintas iš specialios medžiagos, yra atskirti .Kai magnetinės medžiagos, netoli stiklinis vamzdelis pagal veiksmų magnetinio lauko linijos iš dviejų nendrių vamzdelis magnetized pritraukti vienas kitą kreipkitės pavasarį bus traukti kartu, kad grandinės mazgo prijungtas prie ryšių .Išorinio magnetinio išnyksta po dviejų nendrės yra atskirtos, nes jų lankstumas , linijos, taip pat atjungtas.Todėl, kaip signalas kontroliuoti naudojant magnetinio lauko eilutės perjungtuvai , nendrių gali būti naudojamas kaip automatinės skaičiavimo , ribos ir kt. ( apsaugos sistema, daugiausia naudojama už durų jutiklis , magnetinis langų gamybos ) , bet taip pat yra plačiai naudojamas įvairių ryšių įrenginių.Praktiškai, ši yra paprastai valdoma, kad nuolatinis magnetas yra įjungtas, ar ne du metalo gabalai , taip pat yra vadinamas " magnetrono ."

Savybės ir paskirtis:

1 , Sausų nendrių kompaktiška konstrukcija, mažas svoris , gali būti įdiegta per itin mažai vietos , prietaisas yra labai tinka miniatiūrizacijos .

2 , Sausų nendrių jungiklis komponentai yra hermetiškos inertinių dujų atmosferoje , niekada sąlyčio su išorine aplinka , ir ilgas darbo laikas .

3 , Sausų nendrių nenaudoja slankiojantis elementas , jis nebus rodomas visose metalo susijusių metalo nuovargis reiškinys, pažeminimas, siekiant užtikrinti, beveik ne riba, mechaninė gyvenimą.

4 , Nendrių perjungti telefono , PBX , kopijavimo aparatus , skalbimo mašinos, šaldytuvai, fotoaparatai , Xiaoduwangui , durų , langų , magnetinių, elektromagnetinių relių, elektroninės svėrimo , lygio matuoklis, dujų skaitiklių , vandens skaitiklių ir t.t. buvo gera programa .

Nendrių Atsargumo Priemonės :

1 , Kai supjaustyti arba smilgos, nendrės sukelti pėdų, turi būti labai atsargūs, kad būtų išvengta nereikalingo streso paliekant stiklo - metalinės plombos buvo sugadinti .Tinkamą užspaudimo įrankis turi būti naudojamas

2 , Ilgo poveikio trukmę ir temperatūrą, su kuriomis susiduriama gali sukelti stiklo - metalo antspaudas žalą ( įtrūkimai , nuotėkis , ir kt. ) , ir todėl turi būti greitas ir patikimas, suvirinimo (procesas ) .Rekomenduojama litavimo sąlygomis: kai vertus litavimo 280 ~ 300 C , Kai banga litavimo 250 Iki 300 C .

Franšizės prekės ženklo serijos nendrių , artumo jungikliai, plūdės lygio daviklis , perjungimo galios tiekimo , ilgalaikių lentynėlės , didelis palankiai, sveiki patarimus!

Tel.

sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje !

Kontaktai: J. Chong

.

  • Tipas: Magnetinis Jutiklis
  • Galia: Perjungimo Rele
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: XIN NUO QI
  • Medžiaga: Mišinio
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių