PAKROVIMO VAIZDAI
Motociklų Dalys

JSBM Motociklų Aksesuarų Oro Filtro Įsiurbimo Švaresnis Pakeitimo " SYM " MAXSYM400i MAXSYM600i MAXSYM ABS 400 600 LX40 LX60

(0 Atsiliepimai)
€15.34 €14.57

Žymos:

Prekės kodas:t555892

Mieli draugai:

Jei jums patinka mūsų "JSBM" prekės ženklo produktus, prašome "Follow my store" .Be to, naudojasi papildoma 2% nuolaida, gerbėjai taip pat turės daugiau išskirtinių fanactivity nuolaidos!Elemento Tipas:Oro Filtro

Prekės Pavadinimas:JSBM

Būklė: 100% Visiškai Naujas

Kiekis:1 Vnt

Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Pakeičia OEM numerius:

17211-L4A-0003 17211-L4A-0000

Taikytinos modeliai: ASIM

MAXSYM400i MAXSYM400 (LX40)

MAXSYM600i MAXSYM600 (LX60)

Maxsym/ABS 400 2011-2016

Maxsym 400i/Maxsym400i/Max Sym 400 2011-2013 M.- Pagaminti iš aukštos kokybės metalo tvarkomi ir antspaudu, kuris pagerina bendrą atsparumas dilimui ir korozijai.

- Filtro popieriaus klijavimui, naudojant profesinės klijų, turi gerą sandarinimo veiklos rezultatus ir užtikrina filtravimo efektyvumas.

-Mokslo dizainas užtikrina didesnį oro srautą, taip didinant arklio galių ir speedMore Galia, Pagreitis Sklandžiau.

- Mažiau taršos MAF daviklis,Prailginti gyvenimo Trukmę MAF Sensorius.

- Ilgesnis, Patvaresni Nei Kitų Pirmaujančių Prekės Ženklų. -Norėdamas išvengti rūpesčių jums ,prašome įsitikinti, kad šios dalys tinka jūsų motociklo.nuoširdūs linkėjimai visiems pirkėjas.

-Negaliu rasti savo motociklo modelį?

-Jūs galite susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo pagalbos. 1.Nepirkite, jei jums nereikia patvirtinti jūs galite naudoti juos, tiesiog užduoti mums detalus brėžinys patikrinti, jei jie yra tinkami.

2. Mūsų kaina neįeina pareigas arba importo mokesčius,PVM,ar kitų paslėptų mokesčių.Tai reiškia, laivybos įmonė bus už tai.

Transportas:

-Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis(išskyrus atvejus, Nemokamas pristatymas).Mes atsiųsime itemswithin 3business daysonce jūsų mokėjimas baigtas.

-Siuntimo išlaidas nėra jokių importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

-Jei jums nereikia gauti savo sklypo, jūs galite susisiekti su mumis, mes jums sekti jį ir pratęsti apsaugą metu. 1.Prašome susisiekti su mumis elektroniniu emailwithin 30 daysif jums reikia grįžti.

2.Grįžti prekė turi būti pradinės būklės,siunčiamos prekės grįžti adresu mes jums pasakyti.

3.Pirkimo kaina bus grąžinti, bet siuntimo išlaidas nėra grąžinami jei pirkėjai pirkti produktų klaida,pirkėjams reikia sau leisti grįžti laivybos kaina .

4.Pirkėjai gali reikalauti grąžinti visą įtraukti laivybos išlaidas arba keisti produktus nemokamai,jei mes posted negerai productsmissed paketą laivybos kompanija,

blogos kokybės, ar produktai yra suskirstyti siuntimo metu, (reikia išvalyti nuotraukas gaminių ir pakuočių). 1.Kaip mūsų gera pirkėjas, linkime jums gali mums suteikti 5 žvaigždžių ir teigiamų atsiliepimų, gavę mūsų aukštos kokybės produktus.Mes visada turime nuolaidų ar dovanų antra-pirkti klientus, kurie mums duoti teigiamų atsiliepimų.

2.Mes parodėme, laivybos laikas klientams,todėl nepalieka mums neigiamų atsiliepimų, jei jūsų paketų atvyko vėlai,tai sukelia laivybos kompanija.

3.Nedvejodami rašykite mums, jei į visus klausimus, mes pasistengsime atsakyti per 12 valandų.Nereikia atidaryti ginčo ar palikti neigiamą atsiliepimą lengvai , pasitiki mumis ir rašykite mums tiesiogiai,visi klausimai gali būti išspręsti.Q1. Kaip apie jūsų pristatymo laiką?

A: Paprastai,gavęs užsakymą ir mokėjimo sėkmingai, mes laivas jį per 48hours, Išskyrus Atostogų.

Q2. Jūs bandymo ir patikrinkite, ar jūsų prekės prieš siunčiant?

A: Taip, produktų kokybė bus garantuota, prieš pristatymas.

Q3:Kodėl kai kurie pardavėjai turi aprašymai ir nuotraukos elementai, kaip tavo?

A: Jei jums reikia nusipirkti, prašome pripažinti, 'JSBM Oficiali Parduotuvė".

Q4: Kaip padaryti, kad mūsų verslo ir ilgalaikius gerus santykius?

A:1. Mes galime padėti klientams surasti produktus.Mes nuolat geros kokybės ir konkurencinga kaina, užtikrinti mūsų klientų naudai ;

2. Mes gerbiame kiekvieną klientą, kaip mūsų draugas ir mes nuoširdžiai daryti verslą ir susidraugauti su jais, nesvarbu, iš kur jos;

3.Dėl to, kad daug mūsų produktus, mes negali rodyti visus produktus į mūsų parduotuvę, ir mes stengiamės rodyti daugiau produktų.Jei negalite rasti produktus, kuriuos norite mūsų parduotuvėje, prašome susisiekti su mumis, ir mes stengiamės jums padėti.

4.By Trinkeliumeistras.lt pranešimą arba rašykite [email protected] Susisiekti su mumis.Mes pasistengsime atsakyti į jūsų pranešimą per 48 valandas.Jei jums nereikia gauti atsakymą iš mūsų per 48 valandas, prašome rašyti žinutę ir vėl, kaip kartais mūsų pranešimų sistema gali blokuoti kai kurių laiškų.

.

  • Modelio Pavadinimas: KL-P028
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiagos Tipas: Medžiagos Tipas Aukštos kokybės filtro popieriaus ir metalo
  • Elemento Plotis: 5.7inch
  • Prekės Pavadinimas: JSBM
  • Elemento Aukštis: 1.35inch
  • Prekės Svoris: 0.27kg
  • Sąlyga: 100% Naujas
  • Elemento Tipas: Oro Filtrai & Sistemų
  • Elemento Ilgio: 9.72inch
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių