PAKROVIMO VAIZDAI
Motociklų Dalys

Motociklo LED Uodegos Šviesos Juostelė atspari Vandeniui Raudona Stabdžių Užpakaliniai Žibintai Universalus Modifikavimo Dalys, Stabdžių Įspėjamoji Lemputė Galinio Susidūrimo

(0 Atsiliepimai)
€4.92 €3.44

Žymos:

Prekės kodas:t535753

Šis motociklas LED uodegos šviesos juostelės pagerina jūsų saugumo kelyje su įspėjimu, kad transporto priemonės gale.Jos stiprios sandarinimo veiklos ir stiprus lankstumo garantijų patvarus naudojimas.Su stora linija grupės, tai puikiai tinka labiausiai bagažo lentynos.Tobulinti savo jojimo patirtimi su patikimu aksesuaras.

Pavadinimas: Motociklo Stabdymo Stabdžių Žibintas

Dydis: apie 15x2.5cm/5.9x0.98 cm

Medžiaga: ABS + originalus elektroninių

Paketų Sąrašo:

Motociklo Stop stop Žibintas x 1

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir kameros kampai, spalvos elementą ir, kad parodyta paveikslėlyje gali būti niuansai.

Dėl vadovo matavimo, gali būti tolerancija produkto dydžio.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Platus Suderinamumas: Užtikrinti savo saugumą kelyje su mūsų motociklo stabdymo stabdžių žibintas.Montuojamas virš bagažo lentynos ar licencijos plokštės lentynos, tai šviesa juostelės gali būti signalas kitiems vairuotojams, kai jums sustabdyti ar pasukti.Universalus ir lengvai įdiegti, ji tinka įvairių motociklų lagaminai ir jų priedai.

2.Aukštos klasės: Gauti pastebėjau ant kelių su mūsų aukštos kokybės motociklo stabdymo stabdžių žibintas.Šios ryškios raudonos spalvos Įspėjamasis skydelis perspėjimus vairuotojams už jus SUSTABDYTI.Kokybiškos LED lempos, granulės užtikrina maksimalų ryškumą ir ilgaamžiškumą.

3.Puikiai Saugos Funkcija: Su aukščiausios sandarinimo technologija, šio motociklo stabdymo stabdžių šviesos, užtikrina puikią apsaugą nuo vandens ir saulės spindulių.Jos labai atsparus vandeniui dizainas apsaugos jūsų sauga net ekstremaliomis oro sąlygomis.

4.Lengvas naudojimas: bendable formą ir stiprus lankstumą, iš mūsų motociklo stabdymo stabdžių šviesos, kad ji vėjas įdiegti su dvipuse juosta ant nugaros.Klijuoti bet kur ant jūsų motociklo ir mėgautis produkto naudą, geresnį matomumą ir saugumą kelyje.

5.Geresnis Matomumas: Su savo stora linija grupė, šio motociklo stop stop žibintas turi ilgesnį tarnavimo laiką ir stabilus srovės išėjimas.Vandeniui ir dulkėms konstrukcija taip pat užtikrina ilgalaikį našumą bet kokiomis oro sąlygomis, užtikrinant savo saugumą kelyje.

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių