PAKROVIMO VAIZDAI
Kempingas & Žygiai

Magnetinės Grotelės Pakabinti Lazdele Magnetinio Grilis GRILIS Įrankių Laikiklis Erdvės taupymo Magnetinio Indų Laikiklis Indų Džiovykla Priemonė Virtuvė Rūkalius

(0 Atsiliepimai)
€8.47 €5.93

Žymos:

Prekės kodas:t5239

Jūs galite pakabinti savo kepimo įrankiai patogiau ir taupyti erdvę su Magnetinės Grotelės Pakabinti Lazdele.Lankstus ir stiprus magnetai ant strypo galima pritvirtinti prie bet kokio metalinio paviršiaus.Ji yra daugkartinio naudojimo ir paprasta laikyti ir valyti.

Specifikacija:

Pavadinimas: Magnetinis BBQ Įrankių Stovas

Medžiaga: 6061 aliuminio lydinys + geležies

dydis:

Kablys skersmuo apie 2cm/0.78 į

Strypo skersmuo apie 1.6 cm/0.62 į

Laikymo maišelis apie 31*8cm/12.20*3.14 į

Svoris: apie 105g

Spalva: Juoda

Savybės: Extended saugojimo, magnetinio dizainas, tvirtas, lengva įdiegti

Pakavimo Sąrašas:

Magnetinio BBQ Įrankių Stovas *1

saugojimo krepšys*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Daugkartinio naudojimo Medžiaga: Šis magnetinis BBQ įrankių stovas yra sudarytas iš aliuminio lydinio medžiaga, kuri yra šviesos svorio.Jis yra tvirtas kryžiaus baras, kurio skersmuo 12mm/būti 0,47 visų, kurie gali paremti savo įrankius, saugiai ir išvengti deformacijos.

2.Įdiegti Tiesiog: Magnetinio BBQ Įrankių Stovas yra lengva surinkti ir išardyti.Tai paprasta surinkti, nes sriegine jungtimi.Jis įdiegia spustelėkite ir siurbimo ir yra tinkamos naudoti lauko sąlygomis.

3.Plačiai naudojamas: jo galingas magnetinis traukos, Magnetinės BBQ Įrankių Stovas gali būti pritvirtintas prie geležies paviršių, pavyzdžiui, tinklelis lentelė kraštų, automobilių, namų, šaldytuvai ir kt.

4.Taupyti Erdvę: Ši magnetinė BBQ įrankių stovas leidžia jį lengviau pakabinti savo įrankius ir padeda išvalyti netvarką.Be to, jis plečia talpos ir suteikia jums laisvę keisti vietos, kaip reikia.

5.Nuimamas Dizainas: saugojimo krepšys ir nuimamas dizaino, kad šis magnetinis BBQ įrankių stovas puikiai tinka lauko keliauti.Tai lengva paketą ir vykdyti, ir sveria tik 105g su saugojimo krepšys.

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Tipas: Kita
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių