PAKROVIMO VAIZDAI
Automobilių Monitoriai

Kompaktiškas Įkroviklis Stovas Samsung Galaxy Žiūrėti 4 Įkroviklis, Laikiklis Integruotas Kabelių Valdymas Lizdas

(0 Atsiliepimai)
€6.06 €3.76

Žymos:

Prekės kodas:t499125

Suderinama Modelis: Suderinamas su "Samsung" Galaxy " Žiūrėti 4 44mm/ Watch 4 Klasikinis 46mm/ Galaxy Žiūrėti 3 41mm 45mm/Galaxy Aktyvios 2 40mm 44mm/ Galaxy Žiūrėti Aktyvus(40MM)/R500. Nėra įtrauktos kabeliai ar kroviklių.

Kabelinė Valdymas: Featuring integruotas kabelių valdymas tinka jūsų prietaisui, tikslios išpjovos turi Žiūrėti Aktyvus Įkroviklį ir išlaikyti savo kabelį, tvarkinga, dėl savo pask.Padaryti įkrovimas ir, rodydami savo Žiūrėti Aktyviai, kaip patogiai, kaip įmanoma.

Pažangi medžiaga: Pagamintas iš tvirto plastiko, su neslidžia Bazę, jis yra tvirtas, bet lengvas ir kompaktiškas - todėl puikiai nešiotis su savimi į kelionę ar naudoti namuose ar biure, kad jūsų žiūrėti ekrane, o įkrauti.

Saugos, apsaugos: stovas yra pagamintas iš įbrėžimams nemokamai plastiko, siekiant išvengti žalos jūsų Laikrodžių aktyviems ir neleisti, kad į jį juda aplink, kai guli ant paviršiaus.Apsaugoti savo laikrodį.

[Polinkį dizainas] Žiūrėti stovas skirtas nuolydis yra 74 laipsniai, todėl jūs galite pamatyti tai akivaizdžiai net spintelė režimą ir naudokite jį į aliarmo režimą.

Spalva:juoda / Balta

Medžiaga:plastikas

Pakuotės Turinys:

1 * žiūrėti įkroviklio stovas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Tipas: Įkrovikliai
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių