PAKROVIMO VAIZDAI
Sporto Ir Kūno Pastato

Riešo Apsaugas, Pirštines, Kad Rankų Ir Palmių Raštas Kvėpuojantis Treniruokliai, Gimnastikos Spaustuvai Futbolo Rankogaliai Vyrams, Moterims

(0 Atsiliepimai)
€15.56 €10.89

Žymos:

Prekės kodas:t48694

Jų iškeltas dizainas apsaugo nuo slydimo, o riešų yra suslėgtas ir stacionarių stabilizuoti rankena.Puikus suaugusiems, šie spaustuvai užtikrina patogią treniruotės patirtis

Specifikacija:

Medžiagos: dvisluoksnis jautienos sausgyslių, odos

Specifikacijos: pora

dydis: 1 dydis

Neto svoris poros: apie 145g

Pakavimo Sąrašas:

2* Palmių Apsaugos (1 pora)

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Švelnus Jausmas: Su hermetiška ir stacionarių riešų, jūs galite mėgautis stabilios ir saugios važiuojant šlapia danga, o kėlimo svorius ar daryti kitus pratimus.Į šilkinį ir minkštos medžiagos, užtikrina komfortą ir apsaugo nuo manikiūras.beautiful, užtikrinant maksimalią apsaugą jūsų delne.

2.Daugiafunkcinis Naudoti: Mūsų Palmių Raštas funkcijos, dvigubo sluoksnio karvės odos dizainas, juostos, tvirtinimo detalių ir metalo geresnė apsauga.Jos iškėlė tekstūra apsaugo nuo slydimo, o teikiant patogiai, kad nebus susidėvi.

3.Naudoti Tik Su Palmių Raštas, sutelkti dėmesį kultūrizmas ir sunkioji su užtikrinimo.Jos pralaidžios orui ir ilgalaikės medžiagos pagerina sukibimą, nesukeliant manikiūras.beautiful arba lizdinės plokštelės.

4.Tinka Suaugusiems: neleisk, lizdinės plokštelės ar manikiūras.beautiful lėtai you down.Mūsų Palmių Raštas suteikia patogų palmių apsaugos ir reguliuojamas tinka suaugusiems, padidinti našumą.

5.Kūrybos Dovana: Duoti savo artimuosius Palmių Raštas—idealus metu, kad bus padaryti savo treniruotes daugiau malonus ir patogus.Gabalas įrankių, kuriuos gina ir infuses treniruotes su teigiamos energijos.

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Tipas: Svorio Kėlimo Pirštinės
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių