PAKROVIMO VAIZDAI
Rašikliai, Pieštukai & Raštu Prekes

Žymekliai Pastelinių Spalvų Rinkinys Mielas Estetinės Žymekliai Pastelinės Spalvos Rašiklių Rinkinys Žymekliai Ne Kraujuoja Sklandžiai Rašyti Aptvarai

(0 Atsiliepimai)
€2.77 €1.00

Žymos:

Prekės kodas:t48515

Aprašymas:

Pristatome mūsų aukšto blizgesio pastelinių rašiklių rinkinį!Puikiai tinka paaugliams ir tiems, kurie mėgsta rašyti, šie tvartai yra stilingas ir paprastas išvaizdą.Su patogia pen kūno, galėsite mėgautis rašyti su jais valandas.Paimti tai dabar ir padaryti savo rašymo daugiau spalvingas ir įdomus!

Specifikacija:

Pavadinimas: labiausiai akinantys "flash" parkeris

Svoris: 289/99/74g

Pildymas: 48/36/24/12

Tipas: [keičiamomis tipas]

Pakavimo Sąrašas:

Pastelinės žymėjimo įrankis Nustatyti x 1

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukas.

2. Atleisk, šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Atskleisti savo kūrybiškumą su mūsų pilnas komplektas Pastelinių Rašikliai!Keli pasirinkimai, įskaitant blizgučiai rašikliai ir aukšto blizgesio pastelinių rašikliai patenkinti jūsų įvairus poreikius visoje spektro spalvas.Mėgaukitės nepertraukiamu, nepriekaištinga spalva, kuri greitai džiūsta ir ilgai išsilaiko, sukuriant dinamišką ir unikalaus dizaino, kad bus palikti jums nustebinti.

2.Ergonomiškas Dizainas: pen institucija priima, ergonomiškas dizainas, kuris yra patogus laikyti ir nėra lengva, nuovargis.Mėgaukitės sklandžiai rašymo patirtį su šių pastelinių rašikliai.

3.Lengvas Piešimo: Mūsų pastelinių rašikliai funkcija geriausios vandens pagrindu rašalas lengva piešti ant bet kokio paviršiaus.Ryškių spalvų pasilikti ir trukti ilgai.Aišku, papildyti ženklai leidžia jums žinoti, kada papildyti atsargas ir toliau išreikšti save su šių drąsių spalvoti rašikliai.

4.Sustiprintas Kūrybiškumas: Pasinaudok savo kūrybos pusėje su mūsų Pastelinių Rašikliai, sukurti vientisą ir stilingas rašymo patirtį.Aptakus ir minimalistinis išvaizdą, šie rašikliai bus, kad jie puikus aksesuaras bet kokiai progai, siūlanti lengvas būdas suderinti gyvenimą ir spalvą, kad savo užrašus ar piešinius.

5.Mėgautis Aukštos Kokybės Rašymo Patirtis: Nustebinti visiems su nepriekaištingu rašymo kokybė mūsų pastelinių rašikliai.Šie tvartai yra puikus paaugliams dovanų rinkinys ir taip pat ekonomiškai efektyvu vaikams ir draugams.Patirtis ryškių spalvų ir ilgaamžiai dažai, kad nebus išnyks.

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Gelio Rašiklis Rašalo Tipas: Gelis-Rašalo
  • Tipas: Gelio Rašiklis
  • Gelio Rašiklis Rašalo Funkcija: Blizgučiai
  • Prekės Pavadinimas: tmddotda
  • Modelio Numeris: Blizgučiai Gelio Rašikliai
  • Naudoti: Biurų Ir Mokyklų Pen
  • Trinamą Ar Ne: No
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių