PAKROVIMO VAIZDAI
Interjero Priedai

Automobilių Porankiu Šiukšlių, Gali 2-in-1 Capybara Dizaino Automobilis Audinių Indelio Vandeniui Daugiafunkcį Animacinių filmų Gyvūnų Audinių Turėtojas

(0 Atsiliepimai)
€16.67 €13.33

Žymos:

Prekės kodas:t4714

Įrengtas nuimamas kuprinė, popieriaus dėžutė funkcija, ir skėtis, sandėliavimo kibirą, tai šiukšlių dėžė puikiai tinka bet automobilio savininkas.

Gaminio medžiaga: audinys

Produkto spalva: ruda

Produkto stilius: Capybara

Taikoma: dvigubos paskirties automobilių ir namų naudojimui

Produkto funkcijos: neperšlampama

Taikytinos modeliai: Universalus

Produktų Sąrašas:

animacinių filmų automobilio šiukšliadėžės x 1pcs

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Įdomus ir Funkcionalus: Šis animacinių filmų automobilio šiukšliadėžės funkcijų mielas capybara dizainas, nuimamas kuprinė, pridedant įdomus jūsų automobilio interjero, o kad ji būtų tvarkinga ir organizuota.

2.Lengvas Popieriniu Rankšluosčiu Paieška: Mūsų Cartoon Automobilių Šiukšliadėžės ateina su popieriaus langelį funkcija, kuri leidžia lengvai patekti be rummaging, ir pašalina susirūpinimą išsimėtę rankšluosčiai.

3.Ekologiškas Sprendimas: Supaprastinti savo automobilį griozdai su mūsų cartoon automobilių šiukšliadėžės, kad turi įmontuotą skėtis saugojimo kibirą.Venkite drėgnų sujaukia, išlaikyti interjero švari ir tvarkinga, ir išmesti mažų šiukšlių tinkamai.

4.Švaros Stipriklis: built-in vandeniui kibirą užtikrina netvarka-laisvai disponuoti ir lengvas valymas.Reguliariai valyti nėra lengvas - tiesiog išimkite ir nuvalykite jį su audiniu.

5.Sagtis dizainas: Šį animacinį automobilių šiukšliadėžės turi sagtį, kad dizainas leidžia lengvai įdiegti ir pašalinti.Jūs galite lengvai nustatyti jį ant sėdynės, ventiliacijos vamzdžiai, durys ir kt.su nereikia jokių įrankių.

.

  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Krova: Saulės Skydelis Tipas
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių