PAKROVIMO VAIZDAI
Saugumas Ir Apsauga

Saugos Atšvaitas Pakabukas Atspindintis Pakabučiai Saugos Raktų Pakabukai Atšvaitas Pakabukas Vaikų Saugos Pagalvių Pakabučiai Nailono Keychain Žymės

(0 Atsiliepimai)
€3.53 €1.76

Žymos:

Prekės kodas:t46493

Išlaikyti savo raktus akyse ir savo proto saugos su mūsų Atspindintis Žymeklis Keychain.Unikalus dizainas užtikrina tai nėra lengva deformuoti arba žalą, ir gali būti pakabinti ant drabužių, rankinės, vežimėliais, vežimėlių, ir daugiau.Idealiai tinka bėgimas, važiavimas dviračiu, vaikščiojimas, bėgiojimas, ir bet kuri veikla, kai matomumas yra labai svarbus.Patenkinti skirtingus poreikius ir saugiai.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: šviesą Atspindintys Pakabukas

Medžiaga: Nailonas

Gaminio dydis: (vidut.)2.5*15cm/0.98*5.91 cm

Pakavimo Sąrašas:

6* Šviesą Žymeklį Keychains

Skelbimas:

Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano parametrų, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingų vadovas matavimai, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Antra, Nė: Su mūsų vertinimo keychain už kuprinė, jaustis saugiai per savo naktinę kelionę.Aukštos kokybės atspindinčios medžiagos ir unikalus dizainas suteikia ilgalaikį svarstymų, kad būtum matomas tamsoje.

2.Kokybiškos Medžiagos: Pagaminti iš tvirto, aukštos kokybės nailono medžiagos, tai Atspindinti Keychain už Kuprinė yra suprojektuoti, kad atlaikytų bet kokiomis oro sąlygomis.Ji nėra lengvai deformuoti arba sugadintas, užtikrinti ilgalaikį naudojimą.Būk saugus ir matomas su savo sustiprinto atspindintis funkcija.

3.Patobulintas Nešiojimo Patirtis: Tai atspindinti keychain už kuprinė yra sukurta siekiant suteikti daugiau patogumo savo gyvenimą.Jūs galite lengvai nešiotis jį su savimi ir laikyti jį į mažą erdvę.Galima patogiai pakabinti ant drabužių, rankinės, vežimėliais, vežimėlių, ir daugiau.

4.Plataus pritaikymo: Likti matomas per vakarą arba anksti ryte veiklos tai atspindinti keychain už kuprinė.Puikiai tinka vaikams, suaugusiems ir augintiniai, šis priedas yra būtina turėti bėgimas, važiavimas dviračiu, vaikščiojimas ar bėgiojimas.

5.Prabangus Dovanos: Tai Atspindinti Keychain už Kuprinė yra universalus ir apima 6 raktų pakabukų, kurie gali patenkinti skirtingus reikalavimus.Ji flaunts madinga išvaizda, todėl tai puiki dovana jūsų artimiesiems.

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių