PAKROVIMO VAIZDAI
Namai Ir Sodas

Kinijos Pakabukas Raudona Pakabinti Papuošalai Pavasario Šventė Sienų Papuošimai 20pcs Kinų naujieji Metai Papuošalai Papuošalų Už Sienos Langą

(0 Atsiliepimai)
€1.88 €0.84

Žymos:

Prekės kodas:t4562

Pridėti jutiklinio Kinijos į jūsų namus su šias gražus ir visą Kinų stiliaus raudonos spalvos pakabukas pakabinti papuošalai.Jie nėra lengva būti sugadinti ir gali būti naudojamas kaip tradicinė Kinų papuošalai, kad bus papuošti savo namus.

Specifikacija:

Pavadinimas: Kinų Naujieji Metai Apdaila

Medžiaga: popierius

Gaminio dydis: (vidut.)30*22*0.5 cm/11.81*8.66*0.2 cm

Vieną apdailos dydis: (vidut.)5.5*5.4 cm/2.17*2.13 cm

Kiekis: 20 vienetų (popieriaus iškirpti ir išsiunčiami, ir gali būti, išrinktų į 20 dalių)

Pakavimo Sąrašas:

20* Kinų Naujieji Metai Apdaila

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Puikus Kūrinys: Pakelti savo Kinų Naujųjų Metų šventė su mūsų išskirtinį papuošalų, kad pasigirti klasikinis Kinų modelius, įskaitant drakonai, žibintai, ir gėlės.

2.Lengva Vartotojų: Pakelti savo namų interjerą su mūsų Kinų naujieji Metai Apdailos paketą. 20 lengva naudoti gabalus leis jums skleisti palankumą ir džiaugsmas visą savo gyvenamąją vietą.Papuošti jūsų sienos, durų, langų su šių švenčių puošyba.

3.Ilgai Tarnauja Gyvenimas: Pakabinti šių Kinų naujieji Metai papuošalai su lengvumu dėka komplekte string.Tvirtas ir patvarus, storas popierius medžiagos užtikrina, kad jie liktų nepažeista, ir jie yra daugkartinio naudojimo.

4.Gana Apdovanojimai: Atstovauti laimės ir geriausiai palaiminimus, kaip tradicinės Kinų dekoracijas.Šie papuošalai yra pagaminti iš aukštos kokybės medžiagos ir išskirtinį meistriškumą, ir jos sudaro klasikinė ir elegantiška poveikį jūsų namuose.

5.Plataus pritaikymo: Suderinti šventinę prisiliesti prie jūsų Kinų Naujųjų Metų šventė su mūsų dekoracijas.Pakabinti juos ant medžių, lentynos ir sienos sukuria šiltą šventės atmosferą, kuri bus trukti ilgiau nei sezoną.

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių