PAKROVIMO VAIZDAI
Interjero Priedai

Motociklo Telefono Laikiklis, Universalus Dviratis, Atsparus Vandeniui Telefono Kalno, Apsauganti Rankena Telefono Maišelį 360 Pasukti Mobiliojo Telefono Stovas

(0 Atsiliepimai)
€14.66 €7.33

Žymos:

Prekės kodas:t4534

Kulka Taškų:

1. Puikiai tinka Lauko Dviračiais: Tai Vandeniui Motociklo Telefono stovas yra holdingo savo telefono tvirtai vairuojant, įrengta bamperis padas atsparus smūgiams apsaugos, užkirsti kelią įbrėžimų ir vibracija.

2. Vandeniui atsparus ir patvarus: visiškai uždaras dizainas, šio motociklo telefono mount saugo savo mobilųjį telefoną stora ir sausa bet kokiomis oro sąlygomis.Tai suteikia bendrą apsaugą jūsų prietaisą nuo dulkių, vandens, ir šoko.

3. Plačiai suderinama: Tai universalus telefono kalno gali tilpti telefonai 4.57-6.7 cm, kuri apima daugumą telefonų rinką.Jis gali taip pat tinka storis 25mm, todėl jūs neturite jaudintis dėl savo telefono dėklas.

4. Ekrano Orientacija: Ši vandeniui motociklo telefono mount leidžia persijungti tarp horizontalios arba vertikalios ekraną, todėl jūs galite pritaikyti jį labiausiai patogus ir lankstus kampas, kad atitiktų jūsų poreikius.

5. Lengva montuoti: Ši vandeniui motociklo telefono mount gali būti montuojamas ant rankenos ir įvairių transporto priemonių, tokių kaip bike, motociklų, motorolerių ir ATV.Jis tinka įvairių kelių co nditions ir oras.

Aprašymas:

Dviratis Telefono Mount Vandeniui yra puikus aksesuaras dviratininkų, kurie nori palaikyti ryšį.Ji yra įrengta su bamperis mygtukai apsaugoti jūsų telefoną nuo smūgių ir vibracijos.Tai rainproof, todėl jūs neturite jaudintis dėl drėgno oro.Jis gali tilpti telefonai 4.57-6.7 colių dydžio ir tai yra 360° pasukti, todėl jūs galite reguliuoti kampas, kad tiktų jūsų pageidavimus.Dviratis Telefono Mount Vandeniui yra lengva įdiegti ir pašalinti, ir ji yra suderinama su dauguma dviračiai.

Techniniai duomenys:

1. Medžiaga: ABS/Derva

2. Dydis: kaip parodyta paveikslėlyje

Sąrašas:

1* Atsparus Vandeniui Motociklo Telefono Mount

Pastaba:

tinkami telefonai 4.57-6.7 cm, o storis 25mm

.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių