PAKROVIMO VAIZDAI
Elektrinės Gruzdintuvės

Ašmenys Padengti Vorwerk Thermomix TM5 TM6 TM31 Lėtas maisto gaminimas &Sous Žiūrėk Extractor Atsargines Dalis Sulčiaspaudė Priedų

(0 Atsiliepimai)
€5.86 €3.40

Žymos:

Prekės kodas:t4485

Ašmenys padengti atitinka per maišymo peilis, apimantis aštrūs peiliai ir neleidžia jiems kontaktuoti su ingredientus, puikiai tinka rengti lėtai viryklė ir sousvide patiekalų.

Novatoriška aksesuaras jūsų TM5 ar TM6 ir TM31 ašmenys padengti yra protingai suprojektuoti snap į vietą ant maišytuvas peilis.Ji išliks poziciją pildant maišymo dubuo su skysčiais ir per visą kepimo laiką, o banga konstrukcija užtikrina net temperatūros pasiskirstymas.

Pagamintas iš aukštos kokybės, maisto saugi medžiaga, Dangtis yra puikus papildymas jūsų viryklė ir lėtai viryklių ir "sous-vide" patiekalų.

Tai dar labiau padidintų galimybes, lakštai padengti daro lėtai virti patiekalai, net better.By veikia kaip tarp aštrių maišymo peilis ir sudedamųjų dalių į Maišymo indas, gabaliukus mėsa ar daržovės išlaiko savo formą net po kelias valandas tiksliai valgių.

Taip pat naudinga "sous-vide" maisto gaminimo, beveik visą tūrį Dubenyje, dabar gali būti naudojama, padidinti porcijas, kuris gali būti atliekami vienu metu.Nuolat ir netgi vandeniui cirkuliuoti, gražiai konkurso patiekalai yra garantuotas.Prašome atkreipti dėmesį, kad lėta ir "sous-vide" maisto gaminimo režimai yra tik TM6. Ašmenys padengti vis dar dirba su thermoixtm5 ir TM31, tiesiog nustatyti TM5 dėl atvirkštinio peilis ir naudoti greitis 1.

tipas: Grandiklis, Baras Vorwerk

spalva:Foto spalva

Medžiaga: Nailonas stiklo Pakuotės Turinys:

1 x Ašmenys Padengti Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos ir skirtingų ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

.

  • Prekės Pavadinimas: FGHGF
  • Modelio Numeris: Padengti
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Tipas: Sulčiaspaudė Dalys
  • Pateikti Reitingas

    Panašūs Produktai

    Matching Products

    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių
    Panašių